[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
好事嚟
證明隻game都仲有幾多人care、幾多人玩
soulframe太重warframe感
太多資源都係直接用返warframe
簡直就係換皮遊戲

仲要保留左D NPC喺你打交行路果陣不停講嘢既煩膠傳統
都係嗰班人整
可以點變
boss戰唔太流暢咁
一做地底窿個任
唔駛掛住打怪
周圍執嘢先
一睇就知拎黎搵投資者攞錢做開發再搬番wf 用
D NPC出少兩句聲已經搞掂
玩魂系遊戲平時都唔會有NPC係你打嗰陣仲喺度講嘢分你心
應該話遊玩同播片既承接有違和感
同埋好明顯睇到D動作模組都承接得唔夠好
新世戰紀入面B叔既動作最初都有呢個問題
見下下隻p應該出gauss有啲想玩返

想知而家仲有冇話見邊啲meta勁就nerf鳩哂佢呢啲on9野?
以前練好成堆赤毒信條而家應該同垃圾冇乜分別
暫時無
赤毒其實都仲勉強可以得閑拎嚟玩下
赤毒武係要卡死左幾張mod姐都叫做可以拿出玩
現在係應感武器時代
其實jojo 係咪就係man in the wall
等其他巴打答你
對bugframe個故事好少研究

似到癲cls
屌你老味無雙GAME係咁壓縮玩家戰力係咩意思
個乜撚野巡迴普通模式我都算數,
鋼韌隨機甲隨機武器,我老手都喊三聲
DE班仆街係咪想新手跳樓死
新手依家升到 11段位
暫時用緊伊格尼斯亡魂
有冇其他好用嘅槍好用
打左新戰未,做完任務送既元滅弓好好用
目前版本主流係應感/靈化武器
係扎里曼集團果度升聲望換/雙衍王境打無盡任務換
斐獵普通模式單發好痛,靈化模式就有AOE
中意步槍類既靈化伯斯頓都OK,我覺得幾爽
手槍我冇咩點練,樂銃
近戰通常係平A流/重擊流
除左武器類型(長棍/單手劍/拐刃ETC)既架式會影響手感之外
傷害基本上冇咩分別
最後一樣亦都係重點,最緊要係有MOD
想再撐高上限就要配搭戰甲技能同武器賦能
應該係咁上下
同布來頓MK1比係神器來
睇住d數字係幾爽把嘢
你唔練多幾樣武同甲姐
個HUD點較好
新傷害顯示遮晒成隻怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞