召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
留名罵戰
前面仲有人話心痛個前妻
(一係俾錢一係俾愛whatsapp對話個度)
睇到眼都突撚埋
唔知以為佢同個前妻有親

前妻要做到咁
擺明段關係已經好有問題
一早就應該要離婚
仲係度講一係俾錢一係俾愛跟本就on99

成件事兩個係度狗咬狗
兩個都唔係好人
不過花生好食
希望佢哋可以繼續爆多啲料俾大家笑下
一睇內容就知豪門幾有問題啦~ cut 頭cut 尾d 內容,係就放哂出黎,做男人唔好做到畏首畏尾!!!

(當然Choy小姐都有問題)
做雞都好學習 你真係學飽佢啦
喱條臭閪賤婦初一流流都要開鳩佢年
條女咁撚弱閪智實會搞乜撚野狗兔交接
遲吓隻兔好快喺屋企畀啲狗咬死
綿喵2號
唔咬死但點都會比狗追 睇死條南瓜珍賤婦唔撚識教狗
兔仔好細膽好易嚇死
佢前妻屋企有錢 負擔到佢既生活水平
咁當然無問題

咁點解要勉強同一個無錢既人一齊
係咁愛佢既
一係就節儉d,一係就自己比多d
搞到老公問自己老豆借錢黎維持生活水平
呢個真
兔仔唔可以隨便出街,出得實嚇死,如果放埋出黎走失左,基本上死硬
呢條八婆仲要擺隻兔係車度影相,完全係打卡行為
真係鐘意兔仔既完全唔會捨得帶佢地出街
之前有條撚樣帶隻兔仔係狗公園,隻兔應該嚇死左

on9主人帶兔仔去狗公園放,結果俾成堆狗追咬
https://lih.kg/2959888
前妻幾時上過神枱?佢勾引人地老公同考慮唔要個仔都有痴線西屌㗎
前妻叫扮上菜咁雞欣嗰d叫咩
Chloe 痴到Katrina
但雞欣唔好彩 痴翻既都係雞
而家通返關應該可以返黎多啲
發現到豪門post WhatsApp record有時有前妻張profile pic有時無
之前有張講Uber前妻whatsapp係無profile pic
依張無唔排除係當時仲未同前妻鬧翻時已經cap定
如果係咁 真係好賤格
隻綿喵去咗邊?
死左好耐
老死?
真係好似夜總會啲學生妹之夜
Minnie 個新post 要加慎入
想借啲依哂間屋 又唔係你既yyc 有咩好哂姐
制服黎 可能依間係老細屋企
佢間天水圍公屋呢
Katrina兩姊妹本身都係花瓶冇乜腦雞欣呢啲咁攻心計嘅女應該都難埋到堆溝通到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞