召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
所以佢兩個先做到夫妻
老實講 應該冇咩人頂到阿喪
不過有啲位又睇得出佢都錫老婆
係長氣同惡啲

人地同你講啊笑死
Mon到實一實
入嚟唔通真係睇佢咩 都係食花生咋嘛
一係就睇下Toby講美容 浪費我時間係度聽 講到啲juicy 野就叫toby 講 Toby 又下下唔識講 之後講咗啲大家都知嘅嘢出嚟 就當自己講完 勁悶 到佢後尾真係勁撚煩用成十分鐘講同留言先真係令人頂唔順想走 根本自己接受唔到人哋話佢就屈9人地係haters 痴撚線
我都係想睇Toby Toby講一句俾佢屌十句
話佢煩俾佢block撚咗
仲話自己好民主 做自己
呢條友真係嘥鳩氣
前日因為少少事就屌鳩Toby已經覺得佢好自大
晚晚搵Toby做live 結果人哋晚晚坐喺度俾佢屌
與其話Toby俾人帶住走 不如話佢唔敢反抗
都唔講話Toby有冇反抗動作
淨係講句說話佢都唔可以有立場 真係好辛苦
獨守空幃
個女先三歲
多圖 成本雞欣寫真咁喎
明眼人都知佢自己想買
搵個女做擋箭牌咋
邊位律師咁藝術
同埋sean講嘢真心1999咁又勁唔通順
好難明佢講緊乜鳩
條友根本好撚獨裁
佢講乜就要人哋聽乜
有佢講冇人講 好撚癲
成班喺度幫佢講咁多好說話
話佢一句煩就俾佢block咗
佢唔係有野爆 佢係想人跟晒佢個節奏姐
搞到Toby 好似保姆,主要湊女同俾佢鬧。
佢買個隻HW 似一卡頭,仲話買左接近兩卡20幾萬(普通有牌子一卡都接近20喇)。佢又唔知Tiffany 係鑽戒始祖,又有法律保障。淨係不斷話自己買嘅嘢係最好。
頭先上面個新聞話佢讀國際學校?
講到自己好似有讀過下書咁
我仲以為佢係d 中五畢業mk 妹
前年聖誕喺置地附近見到佢哋,楊生抱住個女好緊張,A小姐同工人喺後邊跟住。
佢勁撚煩,係咁話toby睇留言但自己咪又係到覆,又話人地唔可以即刻答到佢問題,toby問佢56+6係幾多,佢咪又係到諗咗陣不過toby都醒水嘅扮哂嘢係咁讚佢,咁撚樣性格嘅男人真係唔係錢嘅關係都唔知忍佢為乜煩到閪咁啊一句嘢講十幾次成個live有3分2係到講勁
同埋有啲嘢講完咪算囉 佢係咁重複又重複
開住live都咁 想像唔到平時私下點相處
如果要長期同依種人相處我實會抑鬱到底Toby點忍到
今日除左爆左coffee有做飯局(根本講咗好耐係人都知
旦都有做 假波cammi 俾人彈鐘同雞欣出左83頁律師信比Sean之後都冇野爆啦
成日借爆料引人睇live 根本就想啲人入嚟聽佢講廢話多
不過JB 你哋唔使咁開心 係人都知道你哋最鍾意開毒品派對
佢好無知。係Tiffany 係1886 年首創六爪鑲,確立定情戒指嘅標準。而Tiffany 既石係有法律保障,如果買家去gia lab 做report 而任何方面比佢地自己report 高,Tiffany 係會附上法律責任的,所以佢哋既石係咁多牌子最嚴謹。
我都聽到一頭霧水,睇返佢買俾Toby隻HW 細到咁,仲好意思不斷踩其他品牌。佢好九五搭八。
又唔係吖,
有好多結咗婚或者拍左好耐嘅情侶都係會咁塞住曬,
我有keep住睇佢啲live又覺得冇乜問題啵,
畢竟兩公婆相處當事人舒服就得!
不過佢飲多左酒長氣又係真,
但凡係出手爆KOL嘅人我都撐
冇乜邊個敢企咁前爆大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞