召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
應該唔會1k 出去搵ptgf食餐飯都唔止1k
不過熱咖啡個底咁花水洗都唔清

83頁律師信入邊全部都係雞欣啲相?
做爸爸桑媽媽桑無錢賺點解仲會有人做
聽Sean口吻話有啲富豪想搵啲叻女又有腦有識做生意既人相體下之類咁做爸爸桑媽媽桑 為左啲女幸福著想 推介啲好女女比啲富豪 佢地有list個啲
我見到琴晚有人問Sean 做爸爸桑媽媽桑真係無錢之類既問題 Sean都好燥底講 點會有錢啊 因為啲錢富豪出左 都係比女女 自己乜都無賺
律師樓同事應該一路整一路笑
我睇到都登律師助理慘 因為出得呢啲都係助理做左先再比律師過目告人地咩罪最衰太曚啲字 比較想知yyc係相下面形容緊咩
片尾
有錢收嘅又唔慘仲可以一路返工一路食花生
真係無諗過yyc 為左證明自己無出飯局無做雞 出成83頁自傳告人啊!仲有Sean話 佢講埋☕️個名出黎 Sean仲笑9佢 做乜撚野出埋人地名 佢自己都無指名道姓☕️係邊撚個 屌yyc咪撚on9
可惜我cap唔切係個part到
理性討論 根本冇可能證明到自己冇做雞
公開晒自己每日行程?定係證明自己所有資金來源無不道德交易
我琴晚睇83頁自傳外 都無透過佢賺錢來源 連銀行記錄都無出到83頁正常比人誹謗 我都大大聲比人睇 我薪金來源係邊個比啦 邊間公司出錢比我啦83頁除左Sean ig qna,Sean ig story post, yyc ig post,仲有無關Sean既fb post 都無一頁有銀行記錄出現過
如果yyc從正當途徑搵錢 應該有銀行記錄記錄低 邊間公司薪金之類既野啦做kol 收廣告費都有記錄出啦 日日去玩 去歐遊 做邊間kol 公司咁高pay
就當黃豪門包養佢啦 叫黃豪門出埋錢銀交易幫自己條女啦
我琴晚都笑L到癲,yyc真心癡線
睇黎佢真係跟左富豪出trip先咁L大反應!勁此地無銀
我都讚成咖啡應該係好人妻角色崩解左先會咁大反應,
咖啡結婚後可能係俾面派對食完飯冇後續 ,
之於結婚前呢就….殘廁一事之後大家懂的

我覺得大家食個花生姐 又唔可以係咁針對爆料人嘅,
畢竟手指要向外
無論花生多與少,我哋都係食過,
都係嗰句啦,派花生又唔係老馮
83頁紙帶出嘅重點就係有好多人討論佢做雞 就算上到法庭我都唔知佢點證明自己冇做雞 有冇法律絲可以分享下
聽sean琴晚有略略講過下,出去外遊係富豪同女女傾 話有啲女會用一個袋價錢既外遊
☕️打造既好人妻好媽媽角色 真係可能好似殘廁單野搞到出哂事所以佢淆底都正常佢仲要搵食做瑜珈褲生意
不過我會覺得 佢兩公婆爆料咪爆囉 痴線西啲人好似係咪都屌埋兩公婆又點又性
不如只食花生好過啦
所以我都有提及過yyc要告人誹謗不如提供埋銀行記錄啦一尾出自傳 有春用咩
走去dm屌sean對佢老婆態度唔好又真係做多咗

賣$480係唔係淘寶
呢啲唔係贈品嚟嘅咩
好多新人琴晚live不停問佢兩公婆點樣復合好撚煩 人地兩公婆復合咪復合囉 好似唔比人復合咁
不過Sean係咁屌鳩Toby 又真心慘 但都情有可原因為Toby做錯事 點都要受下罪嫁啦
琴晚Sean Wfc feel去笑9 yyc 83頁自傳 出書
淘寶加名 都唔知洗唔洗廿蚊個 賣480買既真係智力缺陷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞