召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
果一輩係咁。
你指財務公司?我以為間公司係佢老竇
咁又唔使講到前妻係天真少女咁
有d家底 就唔可以拜金咩?
前妻屋企有錢到可以滿足佢所有願望咩?我又唔覺
你睇何家d真千金養埋另一半都唔有怨言
前妻都想搵件真豪門埋單 照顧佢生活洗費
睇佢Whtsapp講既野同ig po既野
同ig雞無分別 目標一樣

另一邊Alex仲on9
自己養唔掂已經有女家幫埋你養
仲要發脾氣打人
大佬呀 學佢前妻咁講
你一係俾錢 一係俾愛
兩樣都無 你有乜資格反擊?
之後仲要高調送野溝雞欣
前妻發火都應該

根本兩邊都唔係好人
最慘係對小朋友
依家比兩邊擺上台做保護自己道德既工具
梗係叫人留夜晚先啦
夜晚都未留得掂點留日頭
一步步黎架嘛你識唔識嘢

照計佢應該留前夫食夜晚先,再留夜
明明前妻都唔係kol 係咁轉風向屌鳩佢拜金做乜 何況可能人地本身都係過緊嗰d生活 要求另一半比到一樣既野佢有咩問題
本身明明係講雞欣同空心老倌Alex 係咪以為爆前妻d黑歷史岀黎就冇人記得雞欣
你咪同佢地嘈啦 唔知點解係痴線西個前妻既行為會比人美化或者比人刻意淡化
唔要愛但要錢都可以吹奏
如果呢樣野係公屋出身既人做就會比人話公屋唔怪得咁貪錢 有錢女做就無問題
係咁話要追豪門還錢但條女溝人老公就話唔關佢哋事
其實豪門同前妻都唔係Kol
想睇cyy 花生咪睇佢地狗咬狗囉
條女有冇無辜到要比人維護
想睇豪門仆街都唔洗盲撐到咁
又話咩有錢女比屋企保護
其他人出生唔好就會比人攻擊又話人公屋妹又成
唔係見高拜見低踩係咩
一出聲就會話你係雞欣朋友/ 本人
唔明點解有錢女係呢到係有光環窮人就會比人話
何家d真千金養埋另一半都唔有怨言 -> 事實係好難搵到另一半有錢得過何家 何小姐們背後有屌鬼你都唔知啦
認同你
所以話兩邊都有問題 其實佢兩個不如復合咪害人
不過都係嗰句喎家暴豪 你咁鍾意回應 不如回應下做咩打鳩人
呢度本身都冇人想抬高前妻
係要屌yyc 先拎佢出嚟講下
搞清楚咪本沒倒置喎

邊度有捧佢上神枱吖?你出面開個神枱post比我睇下

啲人個個都係拎佢出嚟屌yyc ja ma
定你覺得應該調返轉用yyc屌前妻
豪門快d還錢算啦 仲要揭幾多家醜 你唔醜我鄧g yan醜呀
beth老公返咗嚟
Lm
又真係無笑過佢做雞 笑佢唔認咋喎

Exactly…條女d價值觀根本都錯撚哂

睇WhatsApp打嘅嘢,唔識愛我就俾錢我呢個係乜嘢價值觀

同埋某程度上睇佢急住要證清乜嘢,就反映到佢最著重自己面子,最驚俾人笑佢帶假嘢。出軌搶人男朋友應該係佢地圈子好平常,佢都廢事回應

完全幻想到佢地個圈子同平時班KOL(見佢同蔡嘉欣,Eunice個堆玩)生活係幾無內涵同無營養,聚會肯定淨係講邊個邊個名牌,同暗中較勁邊個行頭勁d
佢做既行為好多都比人美化/忽視啵
同由佢搞人老公有人就話咩比好多性感相個個無老婆只係男朋友
咁都可以幫口?
你想話豪門咪講 人地唔係好似你咁同一意見就叫本末倒置
真係好笑 做雞都幫佢搵到理由
講真又真係我唔care豪門係咪被綠定前妻搞人老公都唔知乜水

atv唱歌比賽冠軍喺日本結咗婚嘅但喺韓國有sp and 私生子仲家暴入晒醫院 個韓國sp仲Ig m晒佢啲朋友講(大阪哥andy都有收到)都無人care喇
價值觀點錯豪門都係要俾錢 唔想俾錢留返同法庭講
無乜點講前妻d野因為前妻唔係kol 個個人有問題都要講咁痴線西都好唔得閒
其實佢可以出面開post講
出面時不時都有呢啲綠帽post

佢有份演出 一人婚禮
算係咁啦 隨時有機會無廣告喎
豪門都唔係kol 你又講佢?前妻都有份派花生 點解唔講得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞