召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
啱啊
一凹一凸 又有乜所謂
Toby話兩個女知道佢哋一齊返 開心好多
都幾好啊
佢讀嘉智咋 住屯門
只係讀過好短時間國際學校
就話自己由細到大都係讀國際學校
之後點?好想知
佢d英文咁垃圾 分分鐘山東兩個女都講得好過佢
3男2女出哂名嘅Mandy Wong
舊名黃曉雯 成個中學生涯都係讀嘉智
yes校花校草出身
有排入咗阿叻間公司做藝人改名叫黃子菲Ava 不過撈唔起
唔怪之得咁撚老又無job都仲過得咁風光
呢啲兔仔唔識比反應又唔識去廁所 玩完幾個禮拜後就會被長期困籠 加上佢有隻狗更加會困住佢 正常為隻狗著想 又或者為隻兔著想就唔好買 因為兔年買兔仔呢啲真係大陸人玩意

Pumpkin jenn 食屎啦
佢果陣條條片都用自己係混血嚟做話題真係睇到想嘔 又作狀又以為自己好特別咁 鬼妹嚟講算醜樣
其實喪嗰live都冇乜嘢爆,但佢自己覺得好爆好juicy,再加上講解完飯局係乜後,之前堆嘢已經冇乜特別

For冇睇live人:
飯局原來唔係想像咁淫賤,只係嗰有錢佬畀舊錢agent,agent再根據老細要求,搵一班女出嚟陪佢食飯,即係大型選妃會咁。想搭有錢佬上位可以主動d,唔想嘅食完飯就走得

飯局價得2000/3000蚊左右,即係差唔多等於車馬費+扮靚費,西蘭花仙子講上次聖誕節飯局係1000蚊,而去到一個包包價係要陪出trip先有

之前係咁講班女kol去飯局,畀我依種唔了解飯局嘅人會覺得佢哋好似好淫亂咁。啲觀眾問點解咁大方畀西蘭花去飯局,佢自己都講「飯局有啲乜嘢啊,食飯咋嘛」
日本唔洗佢介紹喇
咪又係上網抄翻黎嘅
呢個姿勢係想點撚樣
好撚娘大佬
係囉,佢話已經爆咗長洲個單嘢,算係爆咗1月1本身想爆嘅嘢,我聽到1999
miss左live 想問cammi被彈鐘details
撐佢繼續爆料
唔係撐佢繼續控制佢老婆
懷疑著數已收 咖啡之前又驚到話即出律師信
拖咁耐而家又話自已條女都有去
個飯局無特別
係 我又唔覺佢係鬧緊老婆
但佢長氣係真既
睇到好尷⋯⋯
至於問到生B計劃?Ava就說:「都有計劃過,可能兩年後啦,見到依家啲小朋友返完學又要學其他嘢都幾辛苦,所以都有傾過畀佢讀咩學校,想BB好似自己一樣讀國際學校,成長環境會開心啲。」

原來佢讀國際學校
Toby有去 琴晚Sean講批准佢去既至於有無內情真心唔知啦佢地兩公婆仲有其他野無爆又或者點都好 我只專注返啲kol 食完飯局有無啲下文
睇到好撚尷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞