召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
豪門條女係kol 你想講可以講冇人唔俾你講
無人唔俾你講 你咪照講 但點都係家暴男同雞欣好笑好多
如果唔係因為雞欣佢哋2個有咩討論價值?
當日仲係明媒正娶既老婆喎,應該個老公既愛同錢都要晒
佢將自己底線降低到一個點想要返小小咋拿
價值觀係錯撚晒,但有頭髮邊個想做癩痢?
唔通由得個老公去澳門陪二奶,自己乜都唔做咩

利申:唔同意家暴老公先出軌就可以搞第二個女人既老公
係㗎 所以咪冇人care alex同前妻啲前塵往事
但而家掛住同雞欣洗錢去旅行 唔俾贍養費咪有討論價值囉
冇人討論就自然會沉底嫁啦個話題
問題係佢兩個又自制好多花生 我地又鐘意睇嘛
係唔係先雞欣 鬼叫你咁出名咩黑材料
諗起之前有絲打搵到位吹奏話普通人想無所事事都唔得
我諗生活無野做好似前妻咁買名牌應該係個位絲既理想生活
屋企保護得前妻好好
但個呀媽又會夾埋前妻一齊呃豪門咪番屋企 因為個女同其他男人搞緊野呢種保護都幾扭曲下
兩個根本都係屎
一舊屎味既屎同咖喱味嘅屎
真係忍唔住留言
無諗過前妻咁都可以比人吹奏 

垃圾南瓜珍,幾廿歲人都咁撚on9
成個兔年大家都講緊唔好衝動養兔
佢唔止養仲放車頭真係弱智
又第二隻綿喵
有朋友又係屋企有錢住半山
佢到三十二歲都未翻過工日日係屋企打機約朋友出街食tea有時搵攝影師影下相
好在就無亂搞男女關係無小朋友
我都認我係羨慕嘅我係佢實叫屋企科水做生意唔會日日無所事事
兔仔其實唔係想像中咁易養
兔恊剛剛先有個po話收左好多被遺棄兔仔
https://www.instagram.com/p/CmeT3OMyhoj/?igshid=YWJhMjlhZTc=
係到再推廣下希望大家養任何動物前要諗真啲 係一世嘅責任
南瓜珍就收皮啦 睇死佢係一時興起就買左隻兔
佢不嬲都好鐘意挑戰痴線西
唔好跟車太貼見黃豪門有cut對話 唔知雞欣有冇del本身嘅對話呢
等睇蛇年養蛇
寧願個女翻黎娘家做公主好過去黃豪門到用假嘢
記得之前有位巴打話佢識Alex
背後成班frd笑9 佢同雞欣喱d女人一齊
相信佢班上流frd背後都一樣有笑
咪po個無辜既小朋友出黎笑
小朋友係先天缺陷
但南瓜珍係後天無腦腦殘
後者自己攞黎
衰好多架
純好奇
前妻屋企係咩背景
唔覺得拎得出一百萬就一定係有錢人
而且個一百萬係比水魚拎黎買鑽戒比自己既女
左手交右手 計返其實無蝕
生得柒 個樣成個腎虧佬甘
(可能去得夜總會多
錢又無 愛又無
唯一最叻係打女人
都唔知前妻為乜
認真
痴撚線架同情個前妻
明明一樣係臭雞
好煩 佢同minnie都係成日伸脷扮cute 咪搞啦好心
建議前妻同水魚一直嘈落去
但想提醒下水魚
你愈係嘈就愈加速同雞欣分手
前妻屋企帶到黃豪門一家入馬場影相咁嘅level
屌 好仆街
就係結完婚知佢咁撚柒
仲係因為有左至逼住嫁
而家離左婚見佢開心玩女
仲買貴嘢比條女
緊係玩大佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞