召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
Lm
我偏向相信Toby同Sean兩個都仲係有愛 但係兩個都硬頸 兩個人之間有誤會 就選擇相信啲誤會
所以大家都越行越錯 但係其實Toby都仲係好在意Sean 唔係話幫Toby洗底 但係睇完個直播係有對佢改觀 佢話前排帶兩個女去日本同Sean玩 好似同緊個陌生人一齊咁 Sean喺日本開live 又有開小號偷睇 偷偷地留言
其實佢都有讓步 佢話屋企最重要 其實屋企最重要 除咗有兩個女 最重要都係有Sean姐
希望佢哋可以喺日本 冇其他外在因素影響之下 可以重新開始 睇得出佢哋仲好記得大家之間開心嘅回憶
Sean Toby 唔開心嘅嘢就留喺香港 去到日本 好好珍惜大家啦 兩位已經係父母 唔係小朋友啦 好好珍惜所有嘅感情啦
希望兩位可以經一事 長一智
unfriend左八婆林曉翠一家咩事都冇
可想而知嗰兩條屎窟鬼有幾多事
希望有人幫假寶玉同花甲王開年
其實toby性格應該係蠢蠢地 人講乜佢就聽嗰啲 之前先搞到咁睇live佢話幫小朋友轉去st cat係因為佢係澳門人 唔知香港學校係點 所以身邊有朋友話呢間好就轉過去
我以為Toby系個種好八婆好串既人
不過Live睇落又蠢蠢地咁
希望佢以後真係帶腦啦
st cat冇問題 問題係黑心八婆林曉翠之女aka popo都係呢間學校

游水嗰陣恰sean個女 又同人哋個女講你媽媽係咪驚呀 肯定仲有更多小朋友被popo恰

st cat老師可唔可以跟進下popo嘅行為
Sean應該都係鍾意佢夠蠢姐 如果佢係八婆 Sean應該未必鍾意
Sean都好愛佢老婆 佢老婆想佢肥啲 佢就食到80公斤 佢老婆想佢黑啲 佢就曬到農民工咁
佢老婆仲話 佢變到咁都冇嫌棄佢喎
佢兩個都要帶腦啦 愛大家就唔好聽閒言閒語
琴晚我都有睇live
本來係想食吓花生
唔知點解覺得佢哋兩個有啲sweet
好似兩個中學生
由其係sean 啲反應好鬼cute
知道bj呢兩公婆啲衰嘢之後就好憎佢哋
再爆多啲啦
係 toby自己都有講話因為想保護sean同兩個女女所以之前冇喺ig回應
wtf
書讀唔成嘅MK妹 想同啲名媛太太做fd
滿足唔到佢啦 結左都出番黎做啦
G yan story post個妹係到撚狗
背後有人係到講英文 想暗示自己依家周圍環境都係上流人士講英文?
唔知g yan答唔答到嗲
賤精南瓜珍
你真係愈來愈惹人反感
為左厄like影相貪得意就兔年養兔仔
有冇諗過屋企咁大隻狗同唔同到兔仔相處
睇你個厄like post既comments就知你完全冇為兔兔考慮過
成日拍D白痴reels 發哂姣博出位
次次分左手就開始發顛
恭喜你新一年變得更令人討厭同黑人憎

如果你唔善待兔兔同埋做負責任既主人
你一定變成無敵犯眾憎
同所有愛兔兔 愛護動物既人為敵
真 我都有點意外
心諗咁樣都可以箍返煲
一定面和心不和 好鬼尷尬
點知又幾鬼sweet
Live入面箍煲?
網友係咁爆sean呢幾段時間講嘅嘢俾toby個陣好好笑
幫g yan 諗咗點樣搭嗲
撚狗嗰陣可以講This dog is soooooooooo cute
食飯嗰陣可以講This is soooooooooo yummy
借景影相可以講 This view is sooooooooo good
介紹自己可以講 I am guess

諗起藍色窗簾 明明本人可能都無咁意思
Toby好溫柔 擺低面子一齊live為左家庭
睇得出佢哋都好愛大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞