召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
根本前妻屋企人隨時都買到名牌俾佢
前妻係咁要佢買野應該得唔到佢嘅愛又唔想佢拎哂啲錢養二奶雞欣 點都有啲揸拿
不過勾引人哋男朋友同老公就真係點都唔岩
但點都唔到水魚出嚟評頭品足
g yan個朵臭到咁連我呢啲基層人士都睇佢唔起笑鳩佢 何況上流名媛太太
豪門勁柒
佢呢啲whatsapp對話,有拍拖經驗就明前妻咁講
唔係真係要物質啦
正常男人係咪一睇就留返屋企先
唔通下下買首飾咩

豪門個腦諗都唔諗,一秒揀買首飾當掩口費咁
正cheap精,佢應該從來無愛過前妻
行動上都唔肯留屋企
不過又係既,雞欣應該都無真正拍過拖
所以兩條友都唔明咩係愛
豪門閱讀理解有問題
經過呢一次反擊 yyc 想做上流人士都難
幾年後變aw咁樣
真係肉酸 你俾唔到愛先叫你俾錢 你揀咗俾錢就唔好話人講大話啦
綿喵2號
叫水魚真係冇改錯名
個樣又長期未撚訓醒咁
面嗰浸同底嗰浸都係戇鳩鳩
講真 前妻講到一係俾愛佢一係俾錢佢
如果水魚一心一意對佢
佢洗乜要你啲錢
同豪門有任何關係真係好失禮 真係搞唔掂蠢人
所以豪門咪傻到公開雞欣做女朋友
唔知有幾多uncle拎豪門做反面教材
叫自己啲仔唔好咁傻

豪門又真係覺得自己豪門咁
佢又唔諗下,前妻叫佢二揀一
可能係前妻明知佢無錢,諗住佢實留係屋企陪自己
點知條雞蟲仆出去滾女
寧願借錢買嘢俾自己
雖然前妻道德都有問題
走去勾人老公
但前妻諗野邏輯係好過豪門少少
Love you 3000
Yyc 想普通搵個中產仔埋單都難
相信而家黃豪門身邊班人都睇豪門唔起
俾左負皮假波珍
條女仲細咩 學d小朋友咁兔年就要買兔仔養
生命黎架屌
一陣似綿喵咁就陰公
豪門職業係兒子?佢啲錢邊度嚟比完贍養費又要還債又要買野比g yan 即係老番都要錢㗎
中產仔邊養得起佢

好on9奶奶叫個新抱買假野
有個講法係殺敵一千,自損八百
豪門post張cap圖直情連殺敵一千都做唔到
直線自殺
自己揀咗俾錢而唔係俾愛前妻
之後話番人地貪錢係咩玩法
你咁緊張啲錢咪番屋企囉
得水魚Alex喱d on99嘅空心老官先睇得上雞欣
而家Alex喱單野搞到咁柒,本身雞欣都出曬名拜金而家仲要搶人老公,個朵衰多兩錢重
加埋佢今年都30歲唔再青春
睇怕佢再戰下一城搵個上流社會正正常常有學識嘅男人埋單有d難度喎
留名等睇雞欣表演
假寶玉奶奶係咪都係買假嘢送俾佢
根據n年前爆料ig豪門係中產加老竇係知名半社團人士 g yan溝亞力豪門係因為豪門有上流frd佢可以搭上搭變上流
sean哥都話佢係空心老官
其實成件事豪門係要去邊
無錢送普通野就算喇,點解要送假

真係靚咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞