召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike

大女Bb 仔個陣對眼好似細妹 我覺得都係親生㗎啦
隔離係pipi
可唔可以推呢個出公海
擺明擘大眼講大話仲可以理直氣壯話人唔了解
咩對於自己的寵物我一定比你更緊張
以前都唔見得佢有幾緊張綿喵 一日飛到黑 要朋友上去佢屋企幫佢湊狗 又成隻手伸入隻狗個口度餵藥
有幾個comments擺明唔信佢,正
生番
仲有阿sean跌親,家姐識即刻將鏡頭轉去影住daddy,笑死
佢衰在掛住女朋友個名,但有名無實,無料管住個男朋友,兩頭唔到岸
好似只係食咗餐團年飯
人地都唔係有共識地生小朋友
分分鐘條仔一早想分手 先拎個肚cool 住佢
有冇諗過 條仔其實都好慘
冇啦啦有舊屎係身邊日日煩住
又要拉佢影合照 扮幸福
佢嗰陣啱啱有咗就開記者會迫婚
做得太多小動作,如果唔係睇個女份上應該都有車有楊收。
無結到紙 應唔應該派利是
追到舊post 佢有出片講,
條片用自己喊同隻狗件事做clickbait

https://m.youtube.com/watch?t=528&v=73TiwN7beFY&feature=youtu.be

另外見到隻狗臨死嗰陣南瓜珍都唔係照顧得好好

[pkjenn] 到底依條偽abc港女磨爛塊廿尺面皮未?#10
https://lih.kg/dKQubfX
#266 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
真係咩人都有護主狗 唔怪得屎盆柒過咁多鑊都未收皮仲有班on9 fans
我反而想知ava派俾佢女啲同學仔利是
會唔會用姓楊既利是封
佢似會咁做
FYI係第三者或二奶
10:15話短期內都唔會再養狗
綿喵2019年十一/二月走(但十月仲去歐洲)
2020年中條八婆已經養咗兩隻邊牧
講一套做一套
多謝巴提醒
用慣一時改唔到口
楊生有咩女搵唔到
Ava一個mk妹𡃁模 仲要離過婚
我諗連普通有錢仔都唔會睇得上
有咗就話係男女朋友已經感情穩定
實際都唔知係咪SP唔小心有咗
為左面子先講得好聽D 
邊牧好似係泰risk屋企人送
㩒入條片睇,聽到佢話唔會再養寵物住,然後半年唔夠就養咗兩隻邊牧真係move on得好快
唔該絲打
屌呢條女既時感真係非一般嘅快 啲大話一浪接一浪
嗰頭話唔養寵物 呢頭綿喵走得個半年就又養狗
好明顯係啱啱先買返嚟呃like嘅兔兔 又講做養咗好多年
時間管理大師
記得旅行個陣佢叫個fd 上去執屎
佢fd 一臉嫌棄
但係佢個fd發現綿喵唔舒服帶佢睇醫生㗎。
同埋就算嫌棄都湊捉咁多日。
可能爸爸自己帶個女拜年
話哂有楊家基因 我估楊家都唔會虧待佢
但avaw 可以收收皮先
個陣好似一齊左3個月咋嘛
有幾深感情
熱戀期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞