召喚痴線西 (218)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
完全係巫婆樣
大笑咗出聲
pkj你條八婆吹咁撚大都唔面紅㗎喎
該煨囉個嘴生到咁
黑到咁好令人擔心
咁多片咁多story影勻全屋都冇見過兔仔屋兔仔用品我寧願你話朋友突然送嘅都好過話養好多年豬年唔使特登買啦藍瓜珍你已經成個豬閪咁
下個po可唔可以連埋絲打嘅jb live放#1開頭
https://youtu.be/MfK35aosMqQ
藍瓜珍一定好多小動物冤魂跟鳩住佢
佢一世人都唔知可以整死幾多隻小動物
雞年咩都唔使準備
我都覺
勁明顯
要扮去好耐旅行咪繼續扮囉
又想曬命間唔係自己既屋同周圍環境係講英文扮自己係上流人 最乞人憎係借啲依哂埋前妻隻狗
果然係cheap中之臭雞
咁啱㩒咗入sean 個live
真係short short 地架喎
呢頭同toby 好返轉個頭癲左咁屌toby 講大話
話咩執檯擺淘寶link
躁狂症咁款好撚癲
突然覺得條女都好慘
我都覺 得佢講冇人講
佢老婆算好忍得
sean每句說話都要講三次
係 明明琴日復合今日就鬧交
Toby講一句 sean駁十句
唔係想幫toby不過就咁睇live一陣已經覺得sean好難溝通
係 咁硬頸 有咩為 比我都唔敢出聲
想推佢出公海 睇佢點兜
勁大男人如果我係Toby真係一早走左
唔係話女人幫女人 不過聽落件事唔覺得係Toby講大話囉 個女整親佢都唔想
如果Sean係提左Toby三次 咁點解Sean自己唔出手睇實個女 要旨意曬Toby
同埋假設真係講大話 咁佢都唔係喺咁多人面前屌柒個老婆 一啲面都唔俾掛

仲要講埋Toby 約仔 自己食藥嗰啲 其實根本自己都未move on 仲有條刺喺度 咁樣好難重新開始喎
唔啱聽就話人假ac 事實上佢都真係態度差
雖然睇落價值觀真係好錯
但當一個女人 覺得自己係一個男人身上乜都拎唔到時
又真係剩低得錢同愛
又或者咁講 有邊個女人同得一個男人結婚
會唔想要愛?
只係呢個男人身上睇唔到咋
當講唔到心既時候 唔講錢
仲可以講咩?
其實toby已經好俾面sean肯大家一齊同框開live
我哋唔係當事人唔知toby有冇講大話啦 但喺鏡頭面前都咁惡鬧toby 面都唔俾真係幫唔落喎不敢想像鏡頭下平時佢哋點樣相處
收皮啦南瓜珍你兩隻邊牧咪都係養咗兩年幾,隻兔仔點樣養咗多年啊???? 咁多年有無同綿喵合照過??????
平時乜柒都要po我就唔信會養咗多年都無出過一個po
大話kol果然同得假寶玉話都係咁上下
仲要比佢鬧到狗血淋頭嘅時候,Toby 唔出聲,都無即刻走。我覺得已經勁大體囉…大佬,老馮比你喺千幾人面前鬧咩?你估好好受呀?

就算真係有乜錯,大家攤出黎講,溝通下啦。下下一野爆,點溝通呀?

不過算9數啦,講咁q多野。佢咁硬頸,唔會聽。只會比人當hate 當風向
啲人留言話佢態度問題,佢問返啲人佢邊度有問題老實講,如果自己老公/男朋友咁嘅閪態度,傾都唔洗傾係咁先啦
幫唔落了
其實想繼續一齊就要大家都慢慢將之前啲嘢當粉筆字抹走
但Sean就成日提住都幾難頂
明佢可能都仲會有條刺喺度
但都要顧吓老婆感受嘅
我都覺得今次toby應該無講大話 但係兩個表達出嚟唔一樣 sean就先入為主覺得自己啱 人地一定錯

先唔理toby係咪真係講大話 但係sean一味聲大夾惡係咁好燥好大聲咁重覆同一句 toby完全講唔到野
唔可以心平氣和咁討論一件事 依段婚姻點重新開始

以佢今日live表現嚟講 覺得sean之前講toby啲野可信度降低咗 (不過仍然相信JB同其他人啲野)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞