[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
同一隻ssr中4次

5技雷獸?

係就好
泰仔後衛4技,希望唔好5技

我中左六隻林源三

分隻黎啦
好悶,啲活動獎勵又廢,新卡又垃圾又難中

垃圾咪唔好抽,咁難唔難中又關你撚事?

包容下,放緊暑假

包容下,放緊暑假

包容下,放緊暑假

課左好多呀唔話得
ssr券抽中皇者偉
但本身隻盟偉升爆打pvp幾屈下
請問ios點樣課金?睇曬攻略都課唔到,叫我聯絡iTunes.... ,雖然an機可課,但貴好多.... 望各巴打解答

我跟呢個網
https://unwire.hk/2016/03/31/japan_store_and_kakin_walkthough/tips-2/

或者去買日本ITUENS 卡...

我就係跟呢個網⋯唔該曬
新手一問,最勁係ssr?ur?

抽嘅限定UR
暫時係拿度尼
新手想入坑,想問首抽要邊幾隻好?唔該

抽嘅限定UR
暫時係拿度尼

對唔住,我係想問我見你地又ur又ssr ,其實邊張卡最勁

抽嘅限定UR
暫時係拿度尼

上面個巴打咪回咗你囉。
拿度尼!
新手想入坑,想問首抽要邊幾隻好?唔該

想入坑睇左頭post 先好唔好

抽嘅限定UR
暫時係拿度尼

就咁睇卡面
UR 5粒星
Ssr 4粒星
你話呢
連盟抽會唔會轉其他角色

抽嘅限定UR
暫時係拿度尼

就咁睇卡面
UR 5粒星
Ssr 4粒星
你話呢

唔好意思
想問下
抽到舊速史奈達 本身用緊新速史奈達
想用新傳技俾舊
係咪只可以傳其中一招技?(S雙人射球/A過人)

傳授只可以傳 第一招FIX技 其他都係副技 傳授唔到比人

另外 TEAM SKILL 唔同 諗清楚係咪食

即係淨係可以傳到S雙人射球技
請問巴打你建唔建議傳?
Btw 唔該晒

數值舊史射波低少少 其他都贏晒
隊技都係舊史有用
招雙人射波勁火焰射球dd 吹飛多1人
我都有呢2隻 新食左舊 反正擺係度都冇用 當換coin
想問下
抽到舊速史奈達 本身用緊新速史奈達
想用新傳技俾舊
係咪只可以傳其中一招技?(S雙人射球/A過人)

傳授只可以傳 第一招FIX技 其他都係副技 傳授唔到比人

另外 TEAM SKILL 唔同 諗清楚係咪食

即係淨係可以傳到S雙人射球技
請問巴打你建唔建議傳?
Btw 唔該晒

數值舊史射波低少少 其他都贏晒
隊技都係舊史有用
招雙人射波勁火焰射球dd 吹飛多1人
我都有呢2隻 舊食左新 反正擺係度都冇用 當換coin

有一個空缺。
限 活耀,須要入whatsapps 群。
潛水會踢。
有意引用留id
想問新玩第一次10連50個波抽野,但佢有2個揀,應該揀邊一樣?
想問新玩第一次10連50個波抽野,但佢有2個揀,應該揀邊一樣?

應該只有一個你抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞