[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問新玩第一次10連50個波抽野,但佢有2個揀,應該揀邊一樣?

應該只有一個你抽到

係wo,其中一個話我咩夢球不足
頭先單抽中雷獸,依家應該用邊隻好
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/084250_ae8d2ddd3089b2c4e1ca20f25c2fa8d6.jpg[img]

雷獸強 + 史奈達

呢隻唔係舊日本強?
定唔係圖中?
定我認錯
新玩,你地口中既新卡舊卡其實點分😂

呢隻唔係舊日本強?
定唔係圖中?
定我認錯

舊架
25期紅幣換隻ssr 泰來抵唔抵?
佢果兩招技都係射波?
定係我等下轉算?
25萬紅幣換隻ssr 泰來抵唔抵?
佢果兩招技都係射波?
定係我等下轉算?
25萬紅幣換隻ssr 泰來抵唔抵?
佢果兩招技都係射波?
定係我等下轉算?

60萬換ssr券最抵
點解啱啱打league ,壓到15萬打對方23萬戰力
最後贏3:0 都係得六萬points

呢隻唔係舊日本強?
定唔係圖中?
定我認錯

舊架

係咪姐係用新好
點解啱啱打league ,壓到15萬打對方23萬戰力
最後贏3:0 都係得六萬points

差咁少...我壓到12萬打35萬都係10萬多少少
想問下巴打我見史耐達都分3隻,有冇話邊隻好用

有小志強就我覺得新速最好 最高射門 有過人有S射 就算冇鏟都可以用40C頂住
冇既就用舊速都勁 但係射門低啲啫
依家最勁兩隻GK都係力 速屬係好啲
技就最廢 太低射門 空中A技又比源三 梅拿克屬

有小志強就我覺得新速最好 最高射門 有過人有S射 就算冇鏟都可以用40C頂住
冇既就用舊速都勁 但係射門低啲啫
依家最勁兩隻GK都係力 速屬係好啲
技就最廢 太低射門 空中A技又比源三 梅拿克屬

唔該bro

暫時黎講都係舊速果隻 整體數值靚
技果隻數值低少少 而且係倒掛技
新速數值最低 不過射波值3隻入面最高 雙人射門威力大dd咁

呢隻唔係舊日本強?
定唔係圖中?
定我認錯

舊架

係咪姐係用新好

梗係啦 勁過中學強好多
最後一問,健威好用定林源衫好用呢?

健威冇救球技應該爭d是嗎

健威冇救球技應該爭d是嗎

健威好似改勁左 不過源三勁啲
健威啲招好低b

體格差 招技得A重要係打出 比人刷角都刷到傻
雖然打出技用少啲體 但係源三都可以食Sr有A打出技
源三接波計埋加值高傻威3000 體格高2000
點都係源三勁好多
佢果兩招技都係射波?
定係我等下轉算?

唔抵 中場傳波同攔截好重要
但係依隻重射波 傳波得4800
攔截三個加埋得14500 又冇攔截技根本拎唔到人波
而招射波技又要係空中射 好地地一個OMF都好少機會接到空中波
所以唔抵換
佢果兩招技都係射波?
定係我等下轉算?

唔抵 中場傳波同攔截好重要
但係依隻重射波 傳波得4800
攔截三個加埋得14500 又冇攔截技根本拎唔到人波
而招射波技又要係空中射 好地地一個OMF都好少機會接到空中波
所以唔抵換

我都抽唔到SSR泰來,無得㨂之下都換佢來用
買左個首抽ac,但好奇怪,佢地唔洗玩故事mode都已經幾隻ssr
買左個首抽ac,但好奇怪,佢地唔洗玩故事mode都已經幾隻ssr

之前30波十連嗰陣刷架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞