[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

想換乜GAME? 無TG

有咩game?

其實係想睇你想要乜跟手去二手場收隻
現在手上得薩爾達同SWITCH12叫唔玩

依2隻有興趣

兩隻要晒?
單薩得唔得?

你賣左個ac 攞d錢去買仲好啦 你ac起碼買到3隻game

其實係, 所以一開始我係打算佢開乜GAME我即刻去二手市場收比佢
現在佢話薩加12, 如果佢肯其實我有FD有性趣, 當然恆例講講價啦

不如咁啦 其實我想玩fate多過12 如果你得閒收fate嘅話 就fate+ Zelda 即刻hold比你 因為要就我時間同地點 返工時間唔太定時

有咩game?

依2隻有興趣

兩隻要晒?
單薩得唔得?

其實係, 所以一開始我係打算佢開乜GAME我即刻去二手市場收比佢
現在佢話薩加12, 如果佢肯其實我有FD有性趣, 當然恆例講講價啦

不如咁啦 其實我想玩fate多過12 如果你得閒收fate嘅話 就fate+ Zelda 即刻hold比你 因為要就我時間同地點 返工時間唔太定時

我同朋友商量完回今晚你, 回你前如你見有好價可以放比佢, 我不介意, 唔會阻人賺錢
放ac 有興趣就tg我啦 除左頭2編打完金銀銅外 其他只係過左銅關 仲有隻ssr健威係倉 https://t.me/lihkg994

如果可以嘅話 想換switch game

有咩game?

依2隻有興趣

兩隻要晒?
單薩得唔得?

3隻又應該未必得既...但最少真係2隻
成個連盟得返我同2個friend活人

我地連盟好似有位...
LIHKG

不如三個一齊過黎LIHKG?
不過就7萬週經要求,兩日不上踢,要入line group

有咩game?

依2隻有興趣

兩隻要晒?
單薩得唔得?

我同朋友商量完回今晚你, 回你前如你見有好價可以放比佢, 我不介意, 唔會阻人賺錢

巴打你係唔係返工返到連買Game都難果種?

放ac 雙限定 重有150石 12日後有真夏SSR卷
有意TG我 @summeryf

我問下我朋友先

有咩game?

依2隻有興趣

兩隻要晒?
單薩得唔得?

巴打你係唔係返工返到連買Game都難果種?

我同FD夾完, 薩爾達加fate ok
TG咗你

我問下我朋友先

我都有個休閒向既盟
唔洗咁多野, 只要每星期供奉一次同入whatsapp group

清左好多無玩既人
得番幾個活躍玩家
希望招番d人氣振奮番個盟
唔要求課金爆肝
不過都希望可以每日online同幫手打技
有whatsapp group可以吹水
之前都想抽真夏但有d人唔想要咁多version
放棄了
新手 加我入連盟一齊玩 可以嗎 入到連盟睇唔明日文 唔識點入

有無常玩既盟TG gp 加我
只係返工時間少on
ID 479 803 741
常玩
30萬戰力up
求盟

週經7萬
要入line group ok?

Okay ar please add me thanks!🙏🏻

清左好多無玩既人
得番幾個活躍玩家
唔要求課金爆肝

有冇話每週捐幾錢打幾多經想玩得輕鬆d

清左好多無玩既人
得番幾個活躍玩家
唔要求課金爆肝

無限呀
輕鬆玩
不過如果太多日唔online都會清

清左好多無玩既人
得番幾個活躍玩家
唔要求課金爆肝

無限呀
輕鬆玩

applied

清左好多無玩既人
得番幾個活躍玩家
唔要求課金爆肝

無限呀
輕鬆玩

applied

added
如果想入whatsapp group可以tg我
https://t.me/delpierotang
LIHKG招人
週經7萬
兩日不上踢
需要入line group
意者留言

清左好多無玩既人
得番幾個活躍玩家
唔要求課金爆肝

無限呀
輕鬆玩

ok 一陣開始坐波監
ID 479 803 741
常玩
30萬戰力up
求盟

週經7萬
要入line group ok?

Okay ar please add me thanks!🙏🏻

巴打盟頻留番個line id thx
想問下,有印象好似見過有數值表,有冇大大可以開心share?
賣號,仲有張夏日ssr劵未取
SGGK LV 12 / 火焰射球 LV 12
有意tg:ballkee or line: sethyau

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞