[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

開心定唔開心?

無new既

所以咪喊囉仆街

等今日出左新野先抽好過啦

點樣打到60幾萬幣返黎

日日清體次次昇班一定有

邀一名玩家
留id 有tg group
請問有冇公會收人
34萬戰,想搵個活躍公會

可以望下上面

有位的話介唔介意留一留位
我要夜晚11點先入到有冇咩聯絡方法

係度搵我就得了

Full了,申請唔到.........
請問有冇公會收人

可以望下上面

係度搵我就得了

Ok now
請問有冇公會收人

可以望下上面

係度搵我就得了

Ok now

申請了 Gohomeboy係我
唉 屌 又話力up 成撚日都抽番重覆 到依家仲未整到齊腳
想問覺醒前 max 左三圍,對之後覺醒數值有幫助嗎?

login張r劵

覺醒數值會保留 不過升Ur 後個上限會多少少
所以要再食教練

覺醒數值會保留 不過升Ur 後個上限會多少少
所以要再食教練

max數值都固定 ur後等級+三圍既上限 再提高

咩時候搞最終都一樣
想問下有B tackle果個sr牙簽佬係強襲出定咩?

login張r劵

login張r劵

diu sr 同r 都係中廢野

咁就仆街了 之前賣左r果張 c技都冇埋 sr又唔知幾時先抽得中 防中冇防技唔敢換浦邊

咁就仆街了 之前賣左r果張 c技都冇埋 sr又唔知幾時先抽得中 防中冇防技唔敢換浦邊

浦邊好廢

咩事1下單抽中埋 浦邊退休了

招收3名學生
而家聯賽點先打到高分
打黎打去都係得6萬分

香港連盟 射波英雄傳 招活躍玩家
戰力不限 ,常協力, 常捐獻就得
清了一些棄玩會員現有3個位
歡迎加入^_^
邊個叫"俾我中SSR好無?"

輸一粒即刻斷線 洗唔洗咁
20萬戰力, 有課金可SHARE, 想入多人玩香港盟, 求介紹
而家聯賽點先打到高分
打黎打去都係得6萬分

壓低戰力入埸 , 半埸再換入D得分主力贏波 , 可輕鬆到達10-12萬分

冇左啦

香港連盟 射波英雄傳 招活躍玩家
戰力不限 ,常協力, 常捐獻就得
清了一些棄玩會員現有3個位
歡迎加入^_^

我有20萬戰力, 有課金可SHARE, 日日玩, 現在入左日本人開既盟, 想入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞