[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
最後一問,健威好用定林源衫好用呢?

健威冇救球技應該爭d是嗎

健威好似改勁左 不過源三勁啲
健威啲招好低b

健威爆起上黎仲勁過其他龍
960yen果個係咪算抵課 第30拎到一張ssr 卷
最後一問,健威好用定林源衫好用呢?

健威冇救球技應該爭d是嗎

健威好似改勁左 不過源三勁啲
健威啲招好低b

健威爆起上黎仲勁過其他龍

屌岩岩打pvp對面用傻威

我奈布倫 日本強 舊史 都射佢唔撚入
佢仲要係A技魚叉
正常問如果貨金唔個最抵
課左 980yen果個 拎完之後 點解佢唔係即刻比第一日既 紅卷我😂😂😂
課左 980yen果個 拎完之後 點解佢唔係即刻比第一日既 紅卷我😂😂😂

佢有講30日後先派

新盟招人
每日都會打協力
不限戰力 只求會一齊打協力同捐錢
有TG Group

有意TG add:kevin419

佢有講30日後先派

Ok thanks

佢有講30日後先派

其實貨金d活動有冇咩網有中文解釋

你係咪講緊960yen行動卷果個?

你係咪講緊960yen行動卷果個?

係呀 岩岩買左呢個

牙簽佬定泰仔覺醒先
隻中學強差唔多食教練食爆先比隻舊日本強我
早知唔食教練比隻中學強

牙簽佬定泰仔覺醒先

覺防中啦
早知唔食教練比隻中學強

差唔多升爆完舊日本強, 再比隻雷獸強過黎
想問下我貨左400yen果個,唔係可以即係抽一個sr以上咩??點解冇既
早知唔食教練比隻中學強

差唔多升爆完舊日本強, 再比隻雷獸強過黎

唔好咁講
我唔想下次抽變左咁
難得儲夠150金 點知又係出重復
日本強 定雷獸強好?
同一日出左兩隻
而家經已變成衝力傳球嘅世界
25期紅幣換隻ssr 泰來抵唔抵?
佢果兩招技都係射波?
定係我等下轉算?

唔抵 中場傳波同攔截好重要
但係依隻重射波 傳波得4800
攔截三個加埋得14500 又冇攔截技根本拎唔到人波
而招射波技又要係空中射 好地地一個OMF都好少機會接到空中波
所以唔抵換

我都抽唔到SSR泰來,無得㨂之下都換佢來用

抽既泰來傳波7200
而家經已變成衝力傳球嘅世界

場場pvp 都一模一樣
新玩有冇tg可入下 ,想問下強襲其實即係咩?係咪可以打隻人番黎升上ur?定係其實用黎升技?

邀一名玩家
留game id 有tg group
lv 15 南葛小學足球隊
招收隊員
有 Line 群, 歡迎喜歡協力的加入
有意留 ID
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞