[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
食教練卡好貴😂,你地會點食,又冇可能次次1lv食滿

升左上ur 1lv食滿先再升lv

但係1lv時隻人咪唔出佢?

你可以打一堆一次過食教練再升架嘛
有無團有兩個位
低級高級無所謂
最好多人開場同多人入場
https://t.me/houman512

你可以打一堆一次過食教練再升架嘛

教練卡好難打
有無團有兩個位
低級高級無所謂
最好多人開場同多人入場

我有
但我地用 line group, ok 嗎?
有無團有兩個位
低級高級無所謂
最好多人開場同多人入場

我有

Ok 比你line我 我add你啦
有無團有兩個位
低級高級無所謂
最好多人開場同多人入場

我有

Ok 比你line我 我add你啦

send 左去你 telegram 到

想問第一個任係要做咩

想問第一個任係要做咩

周任黎, 第一個係做齊晒下面果堆會有 5粒波拎

想問第一個任係要做咩

周任黎, 第一個係做齊晒下面果堆會有 5粒波拎

感謝👍
想問有時任務有d波衫送,係邊拎番出黎

一直打主線就有

邀多名玩家
有whatsapp

你formation咩有得拎波衫

你formation咪有得揀波衫
你地講既斷手係咪救波成個人飛起

飛起係吹飛,斷手係擋到個波……1秒……然後甩手
有無人試過PVP果陣係你贏硬既時候
要等對方操作果到無限等
我唔知係咪對面有D咩秘術想逼我走場定係我斷左線
要等對方操作果到無限等

頂佢真係浪費人時間
佢連著3個操作都要我等5分鐘以上逼我走場
無品到

我玩左成個月都只係見過希林狄會咁 其他龍其實會唔會
要等對方操作果到無限等

頂佢真係浪費人時間
無品到

PVP 唔係有限時既咩 每次好似得廿秒決定
唔明點樣5分鐘
要等對方操作果到無限等

頂佢真係浪費人時間
無品到

唔明點樣5分鐘

好問題
我都想知
我就係打到下半場40分鐘穩贏果陣
唔知佢用咩秘術
我禁完要等5分鐘左右
連著3,4次都係咁
我第一次咁樣所以先想問下你地有無人試過
秘術
秘術

我都係想打夠5場姐
咁都要浪費我廿分鐘
要等對方操作果到無限等

頂佢真係浪費人時間
無品到

唔明點樣5分鐘

好問題
我都想知
我就係打到下半場40分鐘穩贏果陣
唔知佢用咩秘術
我禁完要等5分鐘左右
連著3,4次都係咁
我第一次咁樣所以先想問下你地有無人試過

係咪轉入轉岀其他app
等佢不停嘗試連線

我玩左成個月都只係見過希林狄會咁 其他龍其實會唔會

所以黃金之斷掌係得希林狄有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞