[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今朝抽了2次10抽,原本想要力屬哪幾隻其中一隻,點知中左林源三
請問ios點樣課金?睇曬攻略都課唔到,叫我聯絡iTunes.... ,雖然an機可課,但貴好多.... 望各巴打解答
請問ios點樣課金?睇曬攻略都課唔到,叫我聯絡iTunes.... ,雖然an機可課,但貴好多.... 望各巴打解答

我跟呢個網
https://unwire.hk/2016/03/31/japan_store_and_kakin_walkthough/tips-2/

或者去買日本ITUENS 卡...

但佢要入電話NUMBER既...IOS

買張itunes乾手淨腳

我跟呢個網
https://unwire.hk/2016/03/31/japan_store_and_kakin_walkthough/tips-2/

買itunes card啦
就算你跟佢做,唔通你下隻驚又開新acc咩
LIHKG7 連盟,找兩位新血,常玩肯上TG開房,肯捐錢
我地有TG, 常開房玩家 shareplay同吹水
總捐款達二億以上,lv15盟等
留id 或申請
同一隻ssr中4次
同一隻ssr中4次

5技雷獸?
同一隻ssr中4次

5技雷獸?

力火野
同一隻ssr中4次

5技雷獸?

係就好
泰仔後衛4技,希望唔好5技
打咗幾場rj7,有五張卷抽,大空翼同日向一齊射
出金波,射穿網,出sr經書
打咗幾場rj7,有五張卷抽,大空翼同日向一齊射
出金波,射穿網,出sr經書

幾場先得5張咁小

終於到我單抽中SSR,不過係中佢

冇地面射波真係差D

有冇其他勁FW?? 拒加FW10%射門好正

集思廣益,俾佢學咩技好?定還是繼續等下強襲算?

C技傳波必要

梗係 c40 傳波俾前鋒射

超傳C + 反射 B(唔夠射手既話先刷 ,叫做多個人射門)有招假S射都好

有一個空缺。
限 活耀,須要入whatsapps 群。
潛水會踢。
提提大家 不論IOS 定係AN機 都可以電腦 WINDOWS / MAC 機開模擬器
解放電話~~~
提提大家 不論IOS 定係AN機 都可以電腦 WINDOWS / MAC 機開模擬器
解放電話~~~

請問係用邊個模擬器?
解放電話~~~

請問係用邊個模擬器?

夜神模擬器
https://tw.bignox.com/

拒原生冇開ROOT 如果話你ROOT左去設定睇睇
想問下
抽到舊速史奈達 本身用緊新速史奈達
想用新傳技俾舊
係咪只可以傳其中一招技?(S雙人射球/A過人)
想問下
想用新傳技俾舊

傳授只可以傳 第一招FIX技 其他都係副技 傳授唔到比人

另外 TEAM SKILL 唔同 諗清楚係咪食
想問下
想用新傳技俾舊

傳授只可以傳 第一招FIX技 其他都係副技 傳授唔到比人

另外 TEAM SKILL 唔同 諗清楚係咪食

即係淨係可以傳到S雙人射球技
請問巴打你建唔建議傳?
Btw 唔該晒

我跟呢個網

買itunes card啦
就算你跟佢做,唔通你下隻驚又開新acc咩

IOS貨平過AN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞