[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
價都未開就比人話唔值,太岸鳩鳥
咁你咪幫襯羅,上面個acc, 刷多幾次首抽都有啦
膠都廢撚事派
3後防 贊迪尼配次藤 泰仔 沙地王子邊2個好
暫時諗法係out泰仔 冇tackle技 s block開親都俾人扭
暫時諗法係out泰仔 冇tackle技 s block開親都俾人扭

你已經有答案啦

你已經有答案啦

想睇下大家有冇其他諗法 會唔會係我唔識用泰仔

你已經有答案啦

除左速屬 應該其他都扭唔過
利申:無泰仔

你已經有答案啦

由於泰仔只得一招,相反咁諗,我用泰仔只會出剷同CUTPASS……
因為人人都估你出擋既時候,你出剷或CUTPASS會變左50:50。當然,剷同CUTPASS成唔成功又係另一回事……

咁你咪幫襯羅,上面個acc, 刷多幾次首抽都有啦。
下面果個叫做升左d ssr 做ur, 重點無dmf,df, 龍又得黃金右手,有幾值錢?

上面個acc已放
你話我拿度尼個acc廢 我唔怪你 但我有冇話賣好貴?
你刷多幾次首抽比我啦 我多多都買
你要踩我個acc 都要邏輯好少少啦

On撚鳩上面個account 咁靚都話唔值錢
成隻game最難有既防中同龍都齊
未玩過既新account 先好賣

所以上面個ACC好快就比連登巴打買左了

你係米搶左佢生意,佢唔高興呀

可能係想壓價買

手快有手慢冇 都好難再有咁靚既acc出

個ac 賣左幾錢 ?
我依家都想棄 好耐無抽左ssr 了

你已經有答案啦

由於泰仔只得一招,相反咁諗,我用泰仔只會出剷同CUTPASS……
因為人人都估你出擋既時候,你出剷或CUTPASS會變左50:50。當然,剷同CUTPASS成唔成功又係另一回事……

之前冇得揀都有試過咁用 不過變相放棄左招s技同咁高block數值 有得揀既話好似真係放棄佢比較合理

上面個acc已放
你話我拿度尼個acc廢 我唔怪你 但我有冇話賣好貴?
你刷多幾次首抽比我啦 我多多都買
你要踩我個acc 都要邏輯好少少啦

On撚鳩上面個account 咁靚都話唔值錢
成隻game最難有既防中同龍都齊
未玩過既新account 先好賣

所以上面個ACC好快就比連登巴打買左了

你係米搶左佢生意,佢唔高興呀

可能係想壓價買

手快有手慢冇 都好難再有咁靚既acc出

個ac 賣左幾錢 ?
我依家都想棄 好耐無抽左ssr 了

德巴 tg我話你聽
我仲有一個低進度acc 你有冇興趣 可以平放
有冇盟收新手
14lv
10萬戰力
冇太多錢捐

咁勁都要棄?

咁勁都要棄?

好攰 日日都用我幾個鐘升技 打書
又出新野

你已經有答案啦

之前冇得揀都有試過咁用 不過變相放棄左招s技同咁高block數值 有得揀既話好似真係放棄佢比較合理

我抽到SSR已經很開心,是沒有選的那一群人……。
泰仔內置過人技,如果強襲角是剷技便很好了。可惜是廉價版的過人技。

你已經有答案啦

我抽到SSR已經很開心,是沒有選的那一群人……。
泰仔內置過人技,如果強襲角是剷技便很好了。可惜是廉價版的過人技。

傳波/過人好重要架
你試下後衛拎住個波俾前鋒圍就知
跟本傳/帶唔到個波出去

咁勁都要棄?

唔洗下化 我都係hea玩 d主力技都升得爆
慢慢玩囉 auto又快

咁勁都要棄?

唔洗下化 我都係hea玩 d主力技都升得爆
慢慢玩囉 auto又快

巴打升到咁都差唔多升完啦
就升完先棄
出左新pool資訊都無人討論.
睇黎好多人都係晒group傾.

抽唔中無咩好討論
新手

抽唔中無咩好討論

大家隻林源三招S技有冇接咩波特別廢
我隻半空射波成日接唔到
SSR都射得入隻UR
大家隻林源三招S技有冇接咩波特別廢
我隻半空射波成日接唔到
SSR都射得入隻UR

你肯定是大家的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞