[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/04/152611_e515100efcd5603ac28c0808610131a8.jpg

課金一問,有frd課金時遇到問安全性問題,但我課咁多次都無遇到,有無得skip呢part?因為佢唔記得答案,感謝

www.iforgot.apple.com
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/04/152611_e515100efcd5603ac28c0808610131a8.jpg

課金一問,有frd課金時遇到問安全性問題,但我課咁多次都無遇到,有無得skip呢part?因為佢唔記得答案,感謝

http://www.iforgot.apple.com

thx
墨西哥龍門同健威差唔多 係體力高
荷蘭攻中接近王者偉既數值 但技少好多
新泰來數值勁 3人射波技好高威力 但冇特效

荷蘭仔同王者偉射波差幾皮
0課係咪應等限pool先all in
3%點中呀

單抽幾下放棄了

成日睇人單抽中 完全未撚試過

上次力pool 單抽左10次 加一次 10抽都冇中過ssr
搞到限定pool抽得10次, 後悔死
手痕抽聯盟同fd point算

%一樣我覺得單抽好d
隻驚又冇10+1抽
點解唔迷信d試下唔同時間單抽
單抽中過3隻
3%點中呀

單抽幾下放棄了

上次力pool 單抽左10次 加一次 10抽都冇中過ssr
搞到限定pool抽得10次, 後悔死
手痕抽聯盟同fd point算

%一樣我覺得單抽好d
隻驚又冇10+1抽
點解唔迷信d試下唔同時間單抽
單抽中過3隻

好睇人 我只有十連先有SSR
堅信抽卡game中好野既機率係開ac時已定
堅信抽卡game中好野既機率係開ac時已定

我明
pesc都係
喂...咪講垃圾PES啦
喂...咪講垃圾PES啦

咪又係課完都唔會中
3%點中呀

單抽幾下放棄了

r劵試過

又係睇時間掛。。。
星期三早上大號單抽中咗松山(普通SSR唔係限定)
跟住馬上開小號單抽
拿度尼
抽2次中

用一粒石抽?

不是,兩次5粒無償
有正確無比呢隻都唔洗抽啦
黃金組合c技又同s技撞左
係得截波有用今次3隻泰來
有正確無比呢隻都唔洗抽啦
黃金組合c技又同s技撞左
係得截波有用今次3隻泰來

得假首抽果隻 今次2招技都岩用
想問,退盟會唔會無哂的盟coin?
屌你老母 草左咁耐150金抽番隻皇帝番黎 仲要傳授技傳得招射波技 唔可以傳招過人技 我屌你咩 姐係完全廢撚左呢隻卡 on撚9
屌你老母 草左咁耐150金抽番隻皇帝番黎 仲要傳授技傳得招射波技 唔可以傳招過人技 我屌你咩 姐係完全廢撚左呢隻卡 on撚9

不嬲都係只可以傳授主技嫁啦

我知 所以咪話完全浪費左囉 呢隻變左廢紙囉

招技好似吹飛3人?

招技好似吹飛3人?

射門力三隻史中最高
招技攻擊力高加吹飛三人
係一定要配爛口強麻煩D

邀多名玩家
有whatsapp

Push
1212 啱啱手痕一抽 之前課龍珠課剩少少就買咗一粒有償 大家可以參考吓 我覺得有償易中啲
1212 啱啱手痕一抽 之前課龍珠課剩少少就買咗一粒有償 大家可以參考吓 我覺得有償易中啲

你抽撚中講咩都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞