[IOS/AN]足球小將翼Dream Team(11)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
請問公會收人
34萬戰,想搵個活躍公會

id? 我地有whatsapp group
請問有冇公會收人

可以望下上面

想問下呢招技幾時先用得 中腰波?

我估頭槌

我估頭槌

但係有左足呢兩隻字

我估頭槌

但係有左足呢兩隻字

中腰波窩里
請問有冇公會收人

可以望下上面

有位的話介唔介意留一留位
我要夜晚11點先入到有冇咩聯絡方法

前日岩岩升爆東邦強今朝就中雷獸強
其實邊隻實用啲?

其實邊隻實用啲?

梗係雷獸強勁
請問有冇公會收人

可以望下上面

有位的話介唔介意留一留位
我要夜晚11點先入到有冇咩聯絡方法

係度搵我就得了
13萬戰將力,想入群組,日日玩的
求介紹

其實邊隻實用啲?

梗係雷獸強勁

你點抽?一粒SSR都冇
pvp都幾多人亂咁黎 拿度尼招技角度無視佢就離到遠一遠射 掉返轉用冇sp既迪亞斯招衝力黎開角球 不停射 射到我隻龍冇體開技普通手鎚都打走佢 明明佢傳入去是但搵條友開倒掛/窩利技都入硬 偏偏佢傳控其實勁我唔少 我都係靠佢角球唔入偷佢雞打反擊

btw點解唔肯出招tackle俾泰仔個個見親中路係佢都唔射 招s block無用武之地

其實依隻勁唔勁 放佢係中間 但成日都block 唔到
pvp都幾多人亂咁黎 拿度尼招技角度無視佢就離到遠一遠射 掉返轉用冇sp既迪亞斯招衝力黎開角球 不停射 射到我隻龍冇體開技普通手鎚都打走佢 明明佢傳入去是但搵條友開倒掛/窩利技都入硬 偏偏佢傳控其實勁我唔少 我都係靠佢角球唔入偷佢雞打反擊

btw點解唔肯出招tackle俾泰仔個個見親中路係佢都唔射 招s block無用武之地

pvp有拿度尼好似打多個防中一樣
我對親佢成日比佢截哂d波

有d人唔捨得開防技 浪費左 攻中前鋒咁多隻 犧牲一隻黎出防技其他人會好踢好多

其實邊隻實用啲?

梗係雷獸強勁

你點抽?一粒SSR都冇

我儲左好耐個50粒石尋日一次過抽,結果一去冇回頭
今朝岩岩儲到5粒單抽就中雷獸強

其實依隻勁唔勁 放佢係中間 但成日都block 唔到

覺醒完升左lv未

s block都唔見得成日擋到s射門既吹飛 A block你當有人幫龍門頂一下算啦
放AC 有意留TG 仲有成180幾石 做埋夏日任應該有190up

TG:CHEONG
你地唔係以為有轉會比你地j 掛

其實邊隻實用啲?

梗係雷獸強勁

你點抽?一粒SSR都冇

我儲左好耐個50粒石尋日一次過抽,結果一去冇回頭
今朝岩岩儲到5粒單抽就中雷獸強

Very good luck!
21萬戰力, 招盟

開心定唔開心?

無new既

所以咪喊囉仆街

等今日出左新野先抽好過啦

點樣打到60幾萬幣返黎
發覺拿度尼真係源3勊星
3lvS技 爆入6lv源3SSG
打連線好多場都靠拿度尼救世界
發覺拿度尼真係源3勊星
3lvS技 爆入6lv源3SSG
打連線好多場都靠拿度尼救世界

拿度尼限角加上剋屬
要入阿三同梅拿都唔難
利申冇拿度尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞