[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今次唔見有引退post,係咪走得七七八八啦
肯撚定啦,佢根本未整好晒。
睇撚死佢冇可能一次過放晒3張圖,後段嘅後段又要再等1星期。
即係要3月尾先知道晒點鎖船
如果等友軍先打又要再耐啲...
屌!撚有咁多时間打通,仲有要撈船
夜戰3寶會帶齊

不過睇咗2日西川單縱打P1,入王好多時都比人清場全家桶
都係,完全運Game, 啱啱返去P1做削甲都卡我10次
1. 友軍係幫你易啲過 冇友軍就過唔到你應該review下自己隊野先
2. 时你老母
e2甲唔過空優線係咪可以放心揀乙
又真係一發大建就中矢矧⋯⋯
淨係果班全部m底
用單縱都係烈士
師兄想問下你竹之輝嘅次有冇用到友軍過關?
嗰時我都review咗我嗰隊好多次,都係都諗唔到點打
全婚1號機玩家冇N號機,純粹唔滿意鎖船同預唔到時間。
激動得濟,按多咗space揀錯字,sorry囉
返工已經好能攰
連早春都未打完 真係準備棄驚了
入到夜戰都係要玩大抽獎
過唔到同易啲過係兩個concept喎
咁你有冇用友軍打?
琴日就係見你用警戒入王,都可以入夜戰賭鎖頭未去到日戰就全家桶
記得有一次活動關底都係用J陣打王
都係2水戰
所以橫死掂死單縱賭大啲,起碼旗艦果炮都高傷幫你減少選擇/一發入魂
用唔用友軍同本身隊野嘅斬殺能力
果位巴打嘅講法令我覺得係諗住靠友軍打過去 即係佢本隊都已經唔太夠力

我果時都有用友軍不過最後都係靠本隊打過去嘅 本隊唔夠力友軍識飛都冇用
就係本隊唔夠力先要靠友軍幫手斬王
入到夜戰友軍幫手清到1-2架僚艦已經差好遠
單縱真漢子
而家田中咪就係要搞掂呢啲人囉 仲唔明?
個個都等友軍咁冇人練好本隊啦
事實上仲會打甲既m大多數主力練好+婚哂,主力上見張 其他上女神

但無友軍都可以卡幾日賭運佢咪試下今轉cut友軍幫手慶祝5月10周年關服
[角川+DMM]艦隊Collection [87] 地獄活動開打中
https://lih.kg/3328609
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞