[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
小規模(4姬)
E1 大致已經知點打

要用嘅船 - 1FBB + 1CVE(護衛航母) + 1CL + 3-5DD
(紅色為必須, FBB非必須但方便打P1)

解迷 :
J - 1CL + 4DD 反潛炸魚
G2 - 1FBB + 5DD 全高速 or 5DD 全高速
C2 - 1CVE + 1CL + 4DD 反潛炸魚

P1 :
1FBB + 1CVE + 1CL + 3DD or 1CVE + 1CL + 4DD 水上戰
陸航7航程 (配22 or 13)

P2 :
1FBB + 1CVE + 1CL + 3DD or 1CVE + 1CL + 4DD 水上反潛混合
陸航2航程 (配1陸戰3東海 or 4東海?)
王係潛姬反潛B勝走人都得

利申 : 用哂堆分身去玩
E2已經想躺平等友軍
我仲有成年呀
營運E3 e個禮拜先出
好有信心我地E1 E2 有排卡
出後段就差唔多可以入場
咁多鎖都唔會打住先
啲touch都唔知點分好
老納/長陸/大武各2 pair應該夠用
https://twitter.com/hiei_curry_love/status/1630806521235001345?t=_goRDvSbDA8G2KD3anLdvw&s=19
多謝田中
E2即刻交曬T0出嚟
冇複製人嘅我可以含撚了
屌 一轉左會原來鯊魚啲ser 任入game

仲可以喺公司開心開Game
我用緊鯊魚 但係e排好似成日玩玩下斷線
無矢矧二號
雪風得丹陽
Nord仲有幾個月 當俾狗算
原來鯊魚咁爽
係咪次次更新完 ooi緩存都會貓幾日入唔到
見到而家好多rta都卡E2斬殺 連場都唔敢入住
我鯊魚呢排要重新連幾次先入到game
E2-P1 - E3會用到的
香港唔駛用ooi吧
返工Iphone係咁
E1打完了

斬殺除左王其他係打唔死的

更正返陸航配置
P1 - 2陸戰 + 2陸攻
P2 - 2陸戰 + 1陸攻 + 1東海
咁能驚
15個鐘先E2甲首通 後段等含?
https://twitter.com/kaerunohito/status/1630894216934199296
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞