[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
都唔知佢係咪砲擊戰重新計過...
冇理由 輪型+空優+對空CI+紅T+對面單橫 都可一吓大破...
條撚屌成日偷偷地改,所以唔急

撈船果陣已經成日覺得愈後打嘅人愈易出新船,真係當RTA同前線係狗

啱啱打完5-5
佢個空母公式好似係只要仲有攻擊機就計落去,唔會計剩餘數目,所以咪成日打剩人1隻都可以比人炸到閪冧咁
係喎,on9咗...
醒唔起空母砲擊戰唔使理剩餘戰,有1架就計數...
咁係死症嚟,冇得救...
硬食6輪太on9
前段都已經118
後段佢放隻空母姬都得
呢個新機制真係好撚惡意。
除非你打空對面,唔係就完全冇解。
真係唸唔到可以點改弱佢...

田中自己食撚咗屎 就搵我哋嚟出氣
信唔信後段完全另一個活動黎,同前段完全唔關事

田中話今次佢好好人冇左啲又臭又長嘅運輸條
隻118啲攻擊機係有抗擊墜,除非換啲垃圾機比佢唔係冇可能靠AACI解決到
唯一解決方法淨係可以打空對邊
佢見潛點而家整你地唔死就搞ed 野出黎
寧願佢出1-6 個種2輪空襲
田中,你都係俾返啲又臭又長嘅運輸嚟算啦...
寧願含撚運輸 都唔想俾個空潛點強姦
https://twitter.com/seigai/status/1631149888028438528

E2乙 - 冇熟練20戰隊/夜戰甲板同單板員,其他都有但少左星

睇黎都係打甲最實際
而家好多時都係局打甲 打乙就俾少d 星同次一級既裝
所以唔急,打完E1咪清下任務先,大家都唔打E2由田中自high下先
係 打完E1就可以慢慢等
我睇埋E3咩玩法先再決定
見到Kiton打到傻咗,我決定繼續清埋啲任務先再算
佢終於過左⋯⋯
清緊年任
又要打明石出擊,煩
焗打e2甲
前段都仲有e3
後段唔知一張圖定兩張圖
有甲板要員都想打乙算
原圖係NGA果邊,唔貼LINK啦可以去笑下
twitter多左好左人(改圖)過關,田中一定好開心
twitter多左好人(改圖)過關,田中一定好開心
唔怪得岩岩twitter突然勁多E2改圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞