[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔使斬啦,已經搞掂咗
可以翻去7圖慢慢打埋淨低果啲
長6 4DD次次都道中大破
甲乙個道中差太遠 乙舒服好多
試下道中支援
你唔用道中支援就得用面接呢個選項
(依家有警戒陣會好啲?
仲係P3門口企緊幻想下田中依幾日會改E2

動畫主角時雪分身未夠lv
矢矧一號用左係二水戰,淨返冇運都唔知點CI
定係唔帶矢矧
換做工具人放哂夜戰3寶
有無巴打e2係打乙琴日打到p3試左兩場淨係帶王支陸航飛boss 一次一出門就兩隻cvl大破一次門神大勸退 係咪要焗出齊道支王支 同埋我見有d人會將陸航放去m點洗 咁又work唔work
未打(準備打乙)
不過一般乙黎講唔洗落道支,炒左就反歸,唔洗去到甲咁又女神又依樣果樣
陸航削血可以放道中,斬殺一定落王點唔洗諗
唔急就等友軍,田中高機率暗中改易打,可以用依家個時間肝下倍卡2號機(如果你唔係複製人潔辟)
可以,但我用CAV做工具人

不過佢寫住二水戰,如果後段要用返冇矢矧都幾頭痕
話說P3係咪賭武大touch鎖頭好過玩夜戰
咁高傷,咁有得諗
我冇矢矧2號,本身諗法係主力放哂P1,P3靠武大鎖頭
岩岩2-2撈多部最上
倉又有隻矢矧未升
去5-2肝肝佢,540經一場,矢矧只要1000場就90到
最上做噴炮手減3分1場數,即係升完矢矧再多667場就90到
加埋1667場,每小時30場計,56小時搞掂
一日返工8粒鐘黎肝,即係下星期肝完,岩岩好田中hot fix改易左E2佢
今晚試下陸航掉mP1P2都無用過支 所以一入P3勸退兩次有d嚇一嚇 不過個潛空點無論咩難度都真係好撚on9
我之前日日低保大建
另外3隻都見過晒,係唔出矢矧
警戒下無支援
梯形加堆爆支援命中
打出黎比較快
6-2個掉落率好似幾低
試下整唔整到呢隊?
我之前係用呢隊清5-5,制空推到420up王點拎空優,然後索敵要33式係數2 80以上(唔係好記得),然後唔好學我偷懶,上個好d既決支
然後開始賭王點空母旗艦
矢矧可以唔放住,因為P1 CL唔係必須,3DD先係帶路條件

所有有分身可以用大北+3DD+CAV工具人+烈風架都入到王
矢矧P1唔係有倍卡咩
成個E2都有
我覺得田中P1未必會俾友軍,同埋望落P1斬殺點都幾難打,唔用矢矧驚少1個ci手
我覺得p1落矢矧係搏埋後段會再用二水戰呢條標(應該會吧) 到時多隻主力 我躺平打乙就落蜜瓜分身 順便去P2打對陸同去E3運野
都係,同埋寫明二水戰,後段未出就賭佢會用返貼條啦

利申:有4分身,所以P1P3都會用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞