[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我已經有部MAX,但17個螺絲冇咁多係手,等下個月戰時改修算
同你諗法差唔多

自己想試用係5-4周回戰果會唔會好啲。5-3做任可能好打好多。

活動應該未必出兩架。打陸地設備一定唔洗講,除非玩奇怪裝備特效,令你打唔到二連。磨血撈新艦應該用到兩隻。斬王用返cut in
不過要睇幅圖玩咩野。黎多次張cls西村夜戰圖,道中放一兩個夜戰點,咁咪比你輕鬆打。帶路路唔比用大船,再放多幾個空襲,架野就無用。

始終部機先出左幾日,唔知有冇其他用法or限制。例如空優以下唔比用(係都幾on9,話曬都跟動畫出),可能好似touch咁限陣限次數,最驚佢只可以比有夜戰動畫個隻艦用跟住另一架無得打兩次
睇番情況用 如果斬殺打王應該都係1架夜戰瑞雲算 可以慳番1個照明彈位
未知,但佢twitter話放照明彈同有照明彈動畫

但見人係隻艦成功發動先有個動畫,唔似探照燈個一隻未打之前show動畫
中破又用唔到
當上次法國張活動圖,上左都未必開到,不過仲可以當夜偵用(要無打爆)
用武藏大和touch兩隻打左5下
咁6-5下路夜點戰可以玩touch+夜戰瑞雲
不過唔知夜戰瑞雲個照明彈動畫係咪真係全隊都有buff
夜間瑞雲是咪觸發一次only?
唔係
你當係分開兩個目標打嘅ci

返回全婚
梨次次刀貢能牛b
等搞埋架瑞雲改二轉夜機就開埋個戰果炮
之後休戰儲資

仲未有2000桶

Finally my tune
想問下AV係咪冇得發動
牙秋 牙膏見佢都得
應該牙進都用到
岩岩入手左steam deck
有冇人成功玩過KC?
目前我裝poi成功,但唔知係咪手機熱點問題(屋企裝修緊), 靠巴哈個改chact(?)方法唔可以好似desktop咁免VPN連線(我部notebook用手機熱點有同樣問題)
冬活又被skip前段3圖 應該係中規模或以上?
而家有瑞雲流
5-5 而家可以唔落支援打都得了 (尋晚試咗武蔵大和,大和落瑞雲)
好爽皮
下個月試下先月頭打豆任順手清左EO
想係event前賭幾飛武藏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞