[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
而家主流攻略 無論日本定nga,都係用N號機先有得打。
試過分吓點打,E3P3好似唔太難,又有其他部卡打到。
唸住叫得二水戰,主力放多啲係E2P1到。
但發覺E2P3會唔夠打,唔出部卡肯定食硬屎...

真係唯有等後段,睇清楚晒點分人或者等友軍先打
E3有長陸唔驚,最驚後段用唔返前段E2啲船,鎖哂主力好傷

今次田中咩都冇透露,真係完全集中線下唔理線上
線下活動就多采多姿,本體遊戲就闊佬懶理。
我有時真係唔明,線下活動同本體遊戲好似完全冇關係咁。
無論隻game做成點,都唔會影響線下活動嘅人氣。
所以田中先唔驚流失玩家,擺明喂屎玩鳩你都冇所謂...
你係咪比4開幕霤狂大破先用女神
睇埋後段再決定E2是咪打甲
係,有一局一野用左3個女神
仲有P3又要食女神
E2既道中除咗食女神 都諗唔到點過
E2P1/P3要各出一架矢矧咁痴線
唔可以用闊佬懶理形容
係懶理就唔會越加越多垃圾嘢入去
完全可以係咁以換張海圖 內裡陣容咪抄返以前活動咁上下 獎勵係咁以派戰果500名嗰啲垃圾打發乞兒咪算
而家根本係精密計算過嘅惡意
講得好,你啱 我錯
總之就係田中係到自high,完全唔顧玩家感受。
明明今年係十周年,又播緊新動畫。
偏偏整嚿屎出嚟,嚇怕新人趕走舊人,好似想隻game執笠咁
係,不過P3依家打法係用陸航+亞特封門口無敵118,應該慳到好多
其實我都差唔多比佢消耗哂對呢隻game既熱情
先講活動,唔記得邊年開始拆前半後半,近一年仲會再拆埋前半既前半,後半,後半既後半咁出,搞撚到尾關唔出都唔敢進場驚鎖船,然後又唔記得邊年開始,友軍變左通關既要素,仲有d關越拆越細,1圖包輸送包打2-3條血條,仲要一堆解迷開王點開捷徑破甲,所以田中次次講咩撚中型規模比較少型規模都無參考價值,因為佢一張圖可以濃縮一大堆野入去

再講遊戲系統,唔計對面深海美帝日新月異既機制+全能型小怪,已經差唔多放生唔撚理

改二船由一開始1個月幾隻,去到近年 一年一隻手數哂,榛名深雪時雨屌你老味講左成3-4個月影都仲未有。

記得一開始玩呢隻game係同班響chatroom識既台仔一齊玩,無記錯係大和活動後入坑,去到2018左右無再入chatroom,玩呢隻game已經變左日常生活,但最近呢年個熱情慢慢退緊,試過幾星期都無上線,活動次次見RTA打甲比田中條仆街撚鳩都好撚燥想棄game,叫做好彩最後驗證有咩機制特攻加友軍先一次又一次未棄,今次見到E2咁既樣唔知會唔會順水推舟幫我棄
今次E2真係太離譜,前段就已經咁玩野。
要落晒成隊二水戰先有得打,根本係迫死1號機玩家,後段用唔返又更加難就仆街啦。

最大問題係唔知後段幾時開,完全預唔到時間。
而家出擊一次都10分鐘或以上 ,打一關可以用你成日。
屌你老母田中 個撚個都大把時間,24小時隨時stand by等打活動啊?
仲要個情況係比你快快手打完
轉個頭又出新活動,新船未升哂就話下個活動要用

大佬阿唔使做咩
動畫出個陣先係twitter 話多咗人玩,點知動畫第1個活動就搞到咁

e 2次活動都覺得田中想迫人整複製人,上次又係大武放前段,後段可以勉強用長陸過,e次唔知點仲要見好多人都E2交2隻矢矧
最可憐係 我無2隻或以上嘅矢矧

諗住交阿武隈出去算
新手想問下 打e2p3
如果高速戰艦練度唔夠(得金剛未改二,B子改二) 應唔應該夾硬上陸奧改高速玩胸熱砲
定用住普通高速戰艦好啲
定還是無所謂 純粹靠夜戰分勝負
利申打丙
我有整複製人都係清晒啲年任季任eo之後先再打
唔急
5-5有無簡易攻略法
島風個嗰裝啲跟唔上
有無大武?
牙田就係知多左人玩 咪整個屎級活動叫啲新人快啲走

大和都無改二
E2甲果個20戰隊熟同65只係差少少 好似冇得揀唔打甲喎
無就有d難搞,建議大和改左二先,大Iowa入5-5已經比其他陣容易好多,我都係大Iowa打5-5
但連老屎忽都走緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞