[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
一定要武蔵行先
大和夜戰先發動到瑞雲CI
本身佢地發動武大TOUCH已經清咗好多
(打埋豆任得返2個血條,2出2入就完結咗呢個5-5回合)
一發動咗TOUCH對面如同紙皮一樣
真係28號更新
拖延症未期嘅田中,睇死佢都唔會27號發戰果獎勵。
有打1月戰果嘅你 可以準備3月先收獎勵。
可以試到第一次跨月收獎勵,興唔興奮啊?
搞掂左原來個poi file放錯位
唔洗vpn
本身戰果都拖左一個月,其實唔差果一日..
仲要等多一個禮拜

柱島今個月4400夠唔夠
我拉包爾諗住今個月有活動開曬炮偷個100點知咁耐先有聲氣 今日22號4000戰果都9x名都係躺平500線算
開炮就諗住有100 我都想咁易水個2群翻黎
拉包爾活動月可以的 清柱島?
開哂炮
差7-4,1-6未清
舞鶴 218- 3627
500線2346
柱島提同你講不可能的幻想
開齊炮都未必入到500線
唔係柱島都唔得啦 2群唔係3群喎
咁又唔係齋開炮就夠嘅 都要補下7-1 但至少唔洗日日去3-4揸飛機 我22年6月同9月都有二群
7-1…而家個優勢得翻慳桶
要刷都至少去4-5 順便撈油
我就是由柱島轉會去舞鶴嘅成功例子

田中搞多次比我走
惡B4
https://twitter.com/c2_staff/status/1628070423354281986?s=46&t=fu5MGmlhMFxZBmuF5ZmV4Q

https://twitter.com/c2_staff/status/1628072603318652929?s=46&t=fu5MGmlhMFxZBmuF5ZmV4Q

幾有趣嘅做法
為咗阻黃牛,你假如想買艦娘嘢的話,你一係就去餐廳消費後,拎個印花,之後走去買,又或者假如你Show到你有夜戰瑞雲,都可以
前者合理 後者跟唔貼嘅話就難啲會有
佢呢個做法其實幾過癮
舞鶴而家排138
希望躺平夠我拎到500內

近代化型高波
仲有人玩緊
請問下夜間瑞雲個開發任,改修果度會唔會繼承?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞