[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
4分身
你依家係玩21點拎住一張K一張A然後賭緊個莊自爆WTF
所以唔同田中急,睇左幾日YouTube 大把人仲卡E2P1

田中有本事咪唔好改
4分身
其實P1 d人係落女神定見張多,見好多日本twitter 都係照落見張賭佢ci,大破就退避
賭P1都係估後段大機會可以重用,不過都要睇田中點玩,爆哂資成日手痕想入E2場玩
一開波rta衝首殺個個女神唔洗錢咁

Btw大武矢最北呢幾隻依家版本答案 多多益善 我都想養多幾隻
入場玩下囉反正後段有排先開 大把時間回資
不過對比番手機驚,課1井既錢夠買好多雙飛女神同打窿
btw我本身唔太鐘意養複製人,大北同2航都係農完d裝個陣留低,而家比田中咁搞可能都要plan 定養下d複製人
都係驚鎖錯,我好少複製人霞媽雪風矢矧全部得1號機
以為清你好齊腳關鍵ci手無複製咁就真係等等先 清下任打下EO 差d推左你入火坑
第2-4上女神,5-7DD見張,爆DD走人
依家大致上plan完E3 已經要用3北上2大井 關鍵一號機落左大武同朝霜 複製人用左最上 霞 瑞鳳 夕張落E2P1 矢矧 亞特 雪風改二 日進E2P3 岩岩又順手改多隻最上改二特備用咁搞法真係多多複製人都唔夠用
4分身
邊夠你玩
4隻easy
想要二號機都無
本身唔鐘意搞複製人,之前大建同event成日撈到矢矧都拎走枝炮就拆
咁好
我大建出極都係阿賀野/能代
好似都得,道中警戒班dd會唔會狂爆炸
阿賀野好似最多,能代同矢矧一半半
得酒X極少
你用咩公式大建?
之前有次活動冇撈咩 我而家夾埋有三部
都會但冇其他船咁易中,我放北上同矢矧6-7位成日食雷大破
E2 DD應該有額外再加回避
唔記得了
而家想賭多幾飛低保大建
低保 想賭馬戰神
我之前出左成版油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞