[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想拎夜戰瑞雲
玩住長陸+翔鶴+宗谷+fdd+中同志先?再搭隊4ca2dd決戰支援打boss點dd 單橫-警戒-單縱-梯形 未有大武之前我係咁打
想打乙反正64果陣係新米已經少架65 唔差在少多架 最近打na級都係靠支援打殘 不想努力了
不如你po左你有d咩裝同艦先
https://noro6.github.io/kc-web/#/
呢個陣當初我都係打到嘔血
長陸成日唔熱所以依家寧願比多d資出大武算 入到王唔比雷爺開幕到中破就贏9成 仲要大和依家夜戰可以裝埋夜瑞 今個月輕鬆5進5斬
對邊次次活動都有新系統
之前我地個日戰友軍支援得個開幕,而家對邊可以參與埋炮擊
我好少複製人 e次應該睇埋後段點先再打 唔敢鎖太多主力落E2
話唔定之後有得改修上去
唔知你咩裝備跟唔上,你睇下我呢個跟唔跟到先,無大和可以試下轉伊勢日向?然後就賭編成
以前去左次咩 武道館 kankore jazz fes
都成8000 9000 yen

而家睇倒,去一次Burlesque Tokyo睇d 大波妹跳舞都只係 7500 yen

諗返kankore野都幾貴
今次個活動係大規模?
建議幾時入場好
建議有齊後段資料 知點鎖先出擊
我都係咁話
幾日冇入game 爆資爆桶爆資材
連演習都懶打 點算
E1係用咩船打
我都係得閒玩下清下任都已經係極限
完全冇動力去研究要打活動 驚太遲入場撈唔切船
等下zemakashi算了
E1我完全跟島風
基本上用啲雜船同埋暫時知道後段唔會用
E1甲難唔難 咁打左先可能好啲
E1我都係用d 雜船配歐洲船 可以打咗先
難就唔難
係個on9空潛點麻煩少少
比平時既E1難少少同哂資源 不過都係好輕鬆
上位飛機唔太夠
5-5宗谷流嘅話可能要用赤城/加賀
長陸+赤城/加賀+宗谷+兩隻有先制反潛嘅dd
咁?
佢要軽巡做旗艦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞