[角川+DMM]艦隊Collection [86] 榛名唔係親生女

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
見到個名都唔開胃,9成9一堆空襲點同潛空點,燒你鋁土,然後cv≧3就環遊世界
https://twitter.com/KanColle_STAFF/status/1631654901167300608
果然E3冇得用番E2第3血條個 「支援連合艦隊」
件垃圾再咁搞法,唔開後半+友軍都唔入E2場
真係唔知田中想點...
一直都係1號機可以全通活動。
但上次有2號機大和打關底會易好多,就已經覺得有啲唔公平...

今次E2已經要上齊主力先打到,冇N號機邊個敢打先...
田中係咪想迫人練N號機?
上次活動出哂個陣連友軍 如果分配得好可以1號機打哂
但2號機大和+Iowa打關底好似食生菜咁,易過用長陸......
係 不過用長陸+友軍都係難少少 如果限1號機都算可接受
個人喜好咁耐都唔玩複製人(除左鈴熊輕航雙修)係咪想逼死我不過大和係一直都無緣2號機當年2014夏活前第100次大造先出
今次暫時通到關嘅,已經要鎖主力係E2支援連合艦隊...
睇名都唔覺得會係關底用得返。
除非關底仲易過E2,唔係就唔使打...
航空整備蟲pro
E3P1 800TP
射程係極
又要運到天荒地老
王點又係嗰隻500血ヲ改
P2已經出空母棲姬II同兩隻戰艦棲姬⋯⋯條撚屌淨係前半已經搞到史上最難甲
E3倍卡都幾高
有啲rta日戰就斬到
反而個問題係點過E2
睇黎可以E2大武 E3長陸
E3易到,Boss點冇重巡390得院長
第一次咁唔想打活動...
E2道中+P1 boss + P3 boss都閪到好似打緊尾關咁。
睇嚟E2都唔會有咩修正。
一係硬食,一係等友軍。
如果尾關難過E2又唔可以用返E2嘅艦隊就......
而家E2差唔多扔哂主力落去
如果玩1號機 後段touch得番nelson 同科羅拉多
出盡主力都算,嗰仆街道中真係食唔落。
E2潛空點仲難過E3潛空點...
E2有2隻金,E3得一隻紅嘅
又一次體驗到田中死唔認錯嘅精神。
屌...

入住E1先 呢兩日都要去Clockenflap
E2...下個禮拜睇下點...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞