Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
史生真係幾媽寶
人地館長都已經話無事 佢覆返都只係要回應啲傳媒等佢地唔好再亂寫
但史生就誤認咗做館長又要拎件事嚟黑佢
30歲人未做過份正職係咁上下 本身都有睇佢 越黎越ON9
畀館長啲小劇場笑撚死
替身死者
嘔血 明明可以小事化無
依家佢就小事化大
無眼睇
揸住個世界冠軍直播到而家,打機之外咩都唔做 feel到佢待人接物好差,俾chatroom 講2下就火滾。
條肥仔養唔熟
佢真係on9仔黎
戇直個種
懷疑係個PLAN唔岩Toyz心水 原來係plan 1年約300萬 每星期去館度操2日+工商
琴日電話call-in口快應承變操4日 其實時間成本已經多左1倍
所以對toyz黎講 而家係要300萬/半年, 每星期4日咁先岩價 我9估
呢場花生岩先仲以為完喇 無得食 點知又有新支線
TOYZ話自己1星期6日都得架
我啊
但史生講自己係館粉 無理由唔知館長實況個風格係咁
唔講邊有流量
肥仔尋晚俾toyz call in 已經on9 ,講多2講好似好buy佢,好似想跟晒佢講既野去做,雖然聽落好似無錯
佢鳩UP都唔係第一日嘅事啦
係 1星期6日 但2日去館 其他教練去toyz安排既場所練 因為佢話有車程問題
係電話call-in琴日俾館問佢地1星期去館練4日得唔得
佢好似無乜諗就答左OK 似係後悔想反口
以事論事
琴日Toyz主要話佢對館長個態度可以放軟啲
館長依類人 受軟唔受硬
你係要話咩還返錢畀佢
館長依家差嗰200萬開飯咩?
同埋佢地兩個嬲嘅位完全唔同 成件事錯晒重點
之後經理人之間溝通又有落差 最後搞到咁
TOYZ把口太勁
雖然知係歪理但聽落係好易落搭
而且佢兩個真係似女人嘈咁
但我諗肥仔都知唔可以信曬
相反丁特氹左兩個一D成效都無仲要越黎越大鑊
商業合作唔成攞黎炒流量姐 依件事入面邊有咩好人
所以話我覺得toyz既advice無錯,但係肥仔需唔需要聽呢個DC 就係另一回事
館長又臭
史生好明顯係想有人係佢同館長依單嘢度企佢嗰邊
要食花生啫 又唔係要企係道德高地揀傑出青年
理撚得佢邊個好人
館長cls
館館真係好撚正
除左成日聽唔明台語之外
咁琴日toyz講既野係冇錯喎
不過講幾句肥仔又想發癲
本來以為館長大愛左膠接受番TOYZ
E家睇落似想搵個機會打柒條撚屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞