Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
其實認真講道理上肥仔剩係做個3樣野無錯
情理上就另計
但呢份約真係唔知應該點行太空泛 學TOYZ講
個3條都係廢約
柏芝都唔正常係BEBE最正路
肥仔呢排都無人睇,琴晚人流去到27K,不過都唔夠TOYZ果次十萬痴線。

呢班人D錢太好搵,肥仔呢排仲有個小迷弟日日比一萬佢
明顯大把內幕未爆啦
到館長CALL IN DINTER
唔知係咪佢玩得陸服多
佢直播講野好難頂
見佢打字都打殘體真係唔會睇佢
館長以為大家都有頭有面 講個信字 廢事份約又限依樣 又限嗰樣
咪約咗份兄弟約 點諗到會搞成咁
應該得BEBE最與世無爭
球z之前都有串鳩TOYZ
https://www.facebook.com/lilballzLoL/posts/4367163373321116
之後TOYZ出返嚟爆佢咁耐都唔結婚可能係因為當年入TPA之前佢地兩個同可樂林有一齊租過一個單位 之後球z帶咗個男仔返去過夜
影射佢係臭甲
佢直播係好悶,係YOUTUBE剪片果個救佢一命
JJ唔打LOL一樣都多人睇過佢就知,

叫佢打BIO3,又打一陣唔打,打女鬼橋又話驚,
睇黎呢波佢最後一次人氣,玩埋就無了
屌啦 講到自己幾尊敬阿館
合約冇寫就做多樣都唔肯 捉正份合約黎講
做健身代言人做到瘦都冇瘦到
俾人講2句就流晒馬尿 根本係自尊心崩潰
平時睇佢直播就知 嬴就佢CARRY崩線就輸隊友
唔係夠人打就俾人吸奶 場場開波前都話俾人康打定針
觀眾想睇佢玩其他遊戲又話唔岩玩 玩喪屍GAME又話節奏慢
入到GAME左FING右FING顯得自己反應好快 但面前有野執都睇唔到
打LOL耐唔耐不上白金鑽石不關台 次次食言而肥

我係由屎粉變屎黑
阿館份約....唔知話佢好人定ON9
佢笑人基姐,但真係基都無問題,咩年代,你見TOY人人喊打就知佢真仆街

係唔知點解台仔咁愛佢姐
丁特話打畀史生話TOYZ係詐騙仔只係講笑
佢人太好,班電競仔太仆街姐
無諗過我健身房簽你,你可以話合約無寫我一定要黎健身房咁爆
可能覺得丁特阻撓佢同肥仔破冰
JJ玩乜都好正
前排用滑鼠打FIFA笑到仆街
講真TOYZ點對過佢地,佢地應該最清楚.
有錢互相利用姐
頭先館長個用廚師做舉例勁好笑
丁特條友一D都信唔過
無睇了,講左咩,見到TPA三本柱都唔開胃

一個賣毒老千
一個墮胎呃女粉絲
最後以為清泉肥仔,都係鑽合約既三高人仕
丁墮
更生人胎屎
都唔係個個台仔都愛嘅
都好多人屌佢毒販麻椅出賣兄弟詐賭等等
但佢口才無可否認 的確係SSS級
同埋佢依家啲片好似係一個叫博士嘅人嘅團隊幫佢搞
個博士講咗樣嘢 話TOYZ嘅口才係佢學唔到嘅
所以佢係有價值係度 即使佢做錯過事
依家判落嚟坐4年 上訢完可能仲可以縮短
到判咗 坐完出嚟
博士個仔都未10歲 仲有好長時間賺錢
好似話依家就好似請個廚師返嚟
但淨係識煮魯肉飯
叫佢煎隻荷包蛋出嚟食下 個廚師就話份合約無寫喎
咁煮其他野食嚟食下啦 個廚師又話 下 合約無寫喎
不過館長啲小劇場睇片好笑好多 文字表達唔到有幾ON9
館長:昨天丁特密我 說帶史丹利過來當面談一談
我說好
結果這邊講完 那邊就看到史丹利跟TOYZ在實況上講他們的事
啊 不是說要跟我談嗎 怎麼又在實況上講
琴晚TOYZ講明退錢會仲辣著館長
今日肥仔就燒到話聽日要退錢
而加館長講明肥仔玩退錢呢下佢好唔鐘意
依樣係因為館長話因為依件事害佢唔見左幾廿萬
尋晚肥仔打比TOYZ個刻已經注定佢輸
咁耐冇見仲要比TOYZ食住晒扮教佢路成個傻仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞