Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
反而覺得館長會企硬
企硬啲咩
搞掂之餘仲要自己攞到著數
仲屌埋丁特當年睇住佢畀鍾共趕走嗰陣開實況嘻嘻哈哈
係啊
toyz 對比dinter 個call in高下立見
啱啱睇完丁特直播佢自己都幾雙標下
利申 兩個都有睇開
最慘變成館長
雖然唔知toyz係為咗啲咩 但單單講解決史同館嘅問題上佢係依件事係做得最好嗰個
反而覺得佢會最賺又多咗品牌曝光機會
點雙標?
照簽麻椅囉
贊助商點解要睇被贊助嘅人面色先
同埋館長有講過贊助佢地其實效益唔大
因為佢地後台有得睇數據
放係佢地度條Link應該無乜人買嘢
所以館長先會周圍再搵人落廣告
咁啱有問下TOYZ價
本身以為館長親身教佢開到半年150萬咁貴
所以先唔簽
再上埋TOYZ啲話術 館長話佢同丁特道歉嗰陣好誠懇
睇得出館長暈晒船
話自己當年直播因為合約要求要賺錢所以先喺toyz比人趕嗰陣仲嘻嘻哈哈打緊機 調轉頭又攻擊翻toyz販完毒等坐監依家仲有面嘻嘻哈哈開直播搵錢
我都係咁話講真toyz流量真係一啲都唔低
贊助商蝕住贊助你隊BYG你仲喺度扭計話要解約唔想戰隊同詐賭扯上關係
丁特都有幫Toyz唔少,要還既都還灑,當佢兄弟仲要俾佢詐賭,偷步搶佢拍片
當佢詐賭唔成功,而然係詐賭未遂, 點都站唔住腳
TOYZ同鍾共打之前
館長可以搞返場TOYZ同丁特擂台
但館長都唔係為左錢先贊助戰隊,學toyz咁講,佢就係要爽,館長佢睇自己感受多,為戈少少錢一開始就唔會搞戰隊,電競戰隊不嬲好難賺到錢
我諗館長都係想搵個新宣傳者
一單還一單講條友仔雙標就係因為後尾有人donate話咁點解你要係toyz同肥仔call in嘅時候咬耳仔話toyz以前都係咁呃你去比佢詐賭
Dinter表示佢只係做效果 但就唔準toyz做效果
流量秘密
所以館長應該照食兩家茶飯
講真toyz流量密碼嚟唔打機嘅其實好少睇dinter
以邏輯思考 公關黎講 Toyz 真係"檀"數高,一個電話就搞掂館長,岩岩丁特仲話搞左好耐,真係高下立判
之後就睇丁特接唔接到招
比我係toyz都比鬼火 好哋哋幫肥仔傾到尾你又打個電話嚟臭我如果無咁我相信佢後面唔會好似發曬癲咁燒埋丁特
台仔心水清
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1671647912.A.C54.html
→ LipaCat5566 : 有一說一 嘴上喊放下又常常拉出來喊人家垃圾好像也不太對

其實兩個都未放低
建議用擂台說話 打返場先
條link 404咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞