Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
情緒上頭 肥仔亂咁發炮
你講依d 係人都知啦 你仲講黎做乜 自己衰ON9搞到咁難睇 唔係敗自己名聲係乜野 你出去問100個人 健身房代言人無去打卡合唔合理囉
如果心安理得既話 洗乜退錢你跟合約行 你個50萬係你應份既
後面個20萬 都算係口頭合約 都係你應份既
暫停=終止
好波
因為兩個都要面子囉暗示緊: 70萬twd好多咩? 比返你囉,唔好再煩我
館長又話唔講 依家又演小劇場
人數一定多過打林作
台港加埋
打得成 賣飛收錢都收到手軟
唔簽咪又反面屌佢/笑佢囉,一開始咪又係笑佢cheap開價低
厚住面皮玩呢個game一定贏,反正佢都冇野好輸
錢比你賺左 但係大家都睇到你份人係點
館長:我沒有要嘴他啦 真的要嘴他 他會受不了
咁就要睇鍾培生睇呢d錢值唔值得搵
佢一開激將法屌館長嗰邊出價睇佢唔起
館長已經中招
解釋完就唔使理佢
仲要俾返份約佢
你寫埋史丹利同國動既關係 點解咁憎國動又一路抄國動d橋
道理黎講 肥仔無錯佢跟足合約
但份約咁鬆 情義上就真係過唔去
代言人代到體重反彈
一入到去又見到胎屎舔嘴唇
代言人代到體重反彈
係香港唔俾人告返轉頭先好彩
合約上肥仔冇錯架
錯在館長簽兄弟約
咁就唔好係咁話自己係館粉啦 都唔知你有無睇佢直播既 佢一路既態度都係用佢打LOL做效果個種態度黎應對依件事
係咁話自己係館長粉 你幾時見過搵偶像拍片要計返錢?
兩個肥仔互相排斥啫 好小事
暫停係咪終止真係要搵法律撚出黎講解下
佢地份contract有寫period一年,佢暫停到個時期完,真係同terminate冇分別,我google睇到既資料都係暫停要draft多份contract出黎雙方agree
胎屎反殺金旋風?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞