Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
依加toyz 唔簽+肥仔又話要退錢解約 雙重辣興館長
琴晚TOYZ分析既都好中
但肥仔就係頂唔順死都要退錢
館長邊志在個幾十萬
係條氣唔順既問題
館長:他們這種電競宅男就像沒出過來社會做事一樣
依件事真正噁心既係丁特都唔知關佢乜事 係要出黎做和事佬刷存在感
坦白講TOYZ教路個D都好正路
而且7傾完之後肥仔既態度都放軟左
前面既可以跟
係後面個D咩去其他館練個D就明玩野
但叫佢唔好退錢好正確
個肥仔真係冇乜腦

館長真係唔care少少錢
丁特算中間人
一個係朋友一個係老細
不過佢呢個和事佬做兩日既成效都唔夠TOYZ傾個一個鐘有用
佢同TOYZ個目的一鳩樣
佢依家咁樣對館長唯一一個好處就係唔使減肥健身
館長就嬲佢點解減肥對佢身體好又有錢收都唔嚟
佢就關注係合約冇寫明,我退返錢囉
肥仔on99
琴晚胎屎都講得好清楚 佢好似都唔太明
肥仔真係巨嬰黎
除左打機無其他社會經驗
比館長抹黑燒就爆氣
呢兩個真係女人黎
TOYZ應該開頭都諗住蹭流量姐
應該真係無諗過同肥仔有破冰既機會既
丁特就係想做好人 息事寧人
始終佢中間人呢個位最尷尬
睇咗兩晚都係覺得肥仔都幾識扮野
尋日就講到自己好可憐咁
自己只係跟合約做 係館長成日要求佢做合約以外既野
暗踩完館長一輪 又話自己成晚都幫館長說話 無踩館長 聽到眼都凸埋
今日直情直播標題話要退錢 好似好想話俾人知自己其實先係慘個個

屌佢懶就懶啦 咁多藉口
人地當佢fd先俾份正約佢 佢就當人係水魚 全部按章辦事 請佢返黎做健身室代言人佢唔瘦落黎簽黎把撚咩
成個人都on99

最頂癮係佢聊天室d fans同佢一樣無腦 頂唔L順
丁特呢條垃圾真全 對住館長即刻變死狗 琴日好撚型話簽totz 就唔同館合作 今日就話咩個人合作唔影響 哋屎啦
史丹尼真係廢物黎 仲要掉返轉黎講 PPT果邊啲人點講?
屌佢懶就懶啦 咁多藉口

香港都大把撐警藍絲 同溫層係咁嘅
係唔明點解史生要強調自己係館粉
真係館粉會唔會咁對館長先
PPT
PTT LOL版基本上係統粉集中地 而統粉=史黑
不過館長當你兄弟簽份無乜限制嘅約
史生就拎份約嚟同館長玩文字遊戲 話份約無寫喎乜乜柒柒
真心癲

[閒聊] 史丹利是不是不會做人?
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1671716405.A.3BC.html

這兩天史丹利酸言酸語 拿父母出來擋 說館長把自己狗 狂噴他是流氓 五隻影片是簽約前自
願拍的 結果簽約後拿了五十萬才去健身四次 藉口好多

而館長甚至丁特和toyz,這三人講話得體多了,酸人也酸得剛剛好 但不知道為什麼史丹利給
人的感覺就是惱羞語無倫次 活在自己的世界精神勝利

到現在還是覺得自己本質上是沒錯的 明明都是電競出身的 為什麼就史丹利特別不會做人?
是因為發現現實中聽到不如意的話ban不了人嗎?

[閒聊] 所以史丹利壓根兒就不想減肥是嗎
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1671683997.A.0A8.html

[閒聊] 所以史丹利沒有職業道德有說錯嗎?
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1671629989.A.8B1.html
TOYZ自己衰過 難得因為依件事可以同史生破冰+R流量
先唔理佢啲咩詐賭麻椅出賣兄弟等等嘅前科
就事論事 佢地琴日嘅對話同勸史生啲POINT都合情合理
但史生聽唔入耳都無計
係都要係度話咩 對唔住呀館長乜乜柒柒
一睇就知係悔氣說話
都係嗰句 當你睇嗰條友唔順眼嘅時候 嗰條友做乜你都覺得佢錯
你仆街 佢伸隻手嚟扶你 你都會覺得佢係想扶完你再推你落地仆多次
史丹利係情商低
館長係黑社會做法
丁特係火上添油個種人黎
史真係小朋友黎 點解咁撚ON9既人都發達
睇返佢封面條片講咩係認真做運動 知唔知醜架
睇左toyz琴日個直播,估唔到史丹利情商咁低,教左佢成粒鐘,講講下突然又話聽日比番錢館長,真係對牛彈琴
其實可能就係一開始太辛苦嚇怕咗佢
佢依個重量可能一開始要係水中跑跑步機嗰咁減
https://youtu.be/oitZJOFOA9E
史生又發作
出埋錢幫你減肥都唔撚去
啲死肥閪真係好撚多籍口
佢仲係覺得館長係睇唔起佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞