Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
同你一樣以前好尊重館長係個大男人
點知佢比徒弟TOYZ笑鳩佢幾句就嬲成個女人咁小氣
衣家覺得TOYZ先係真男人 唔鐘意就照直講 就算係館長都敢屌
我都唔講太多 搞到我好似toyz粉
今日食咗大麻未
愈來愈似大家(toyz 館長 肥仔 丁特)一齊做個show 呃流量呃donate ,睇到有d怪怪地,抽2下水,另一個就出黎開直播講汁一筆,之後又扮唔小心講落第二個到,另一個又抽出黎講
then loop. 館長開始講到肥仔無職業道德,肥仔直播還擊,toyz 加把口幫手教緊佢,講到last 丁特係肥仔直播緊期間打俾佢抽toyz 水,toyz再直播屌dinter, dinter 直播還拖再唔小心抽落館長到話唔要佢sponsor,個波又落左館長到再直播講 之後loop
史丹利果然冇屌錯館長係雙面人SHOW都做撚埋先話唔簽
事前講到天花龍鳳咁,最後中出即飛,笑撚死
成班館粉叫toyz道歉 道你老母 認真練又比你打撚完 講兩句笑仲要道歉
見到76toyz俾人撚,真係爽
標題[問卦] 認真討論 館長今天扁椅子有意義嗎?
https://www.ptt.cc/bbs/Gossiping/M.1672328133.A.2B3.html
任何拳擊賽或者自由搏擊賽

基本上都是分量級在比賽的

今天館長打椅子 100公斤 65公斤

這很明顯是完全不同量級 是在練什麼?

說要讓椅子適應未來比賽強度 也沒意義吧

未來比賽他也不會對上100公斤的人

而且把一個第一天練的新手

才剛學好基本的左直拳 右直拳 腳步 防守的人

丟進去跟三個教練打 是要練什麼內容啊?

完全沒意義吧

→ Karisruei: 我看得很開心,所以有意義
→ Karisruei: 希望鍾培生到時候留他一條狗命坐牢

推 Win7: 當然有意義阿,老母死了拿來發洩剛剛好

→ undeadmask: 館長自己也是在虐菜做效果 打給別人看
→ undeadmask: 我怎麼就沒有印象近年來館長有跟他體
→ undeadmask: 格相當的對手打過 都是在欺負菜雞居多

推 jidytri815: 第一天本來就該震撼教育吧

推 lcy317: 我真的想看toyz被鍾培生打死

推 jimmyqq5908: 今天下手太輕了 應該直接打斷鼻樑

推 ma54092: 對打有沒用全力跟他打 是讓他了解實戰吧
→ ma54092: 不然他早就全臉都是血了

→ zxcvbnmnbvcx: 有啊 館太公釣魚

傳產=傳統產業
→ SsuWeiYuan: 跟傳產的老師傅一樣教法嗎? 原理是
→ SsuWeiYuan: 什麼? 不管啦要跟我做一樣才是正確
→ SsuWeiYuan: ,有問題肯定是你沒照著做
館長似睇1,2分鐘精華見76toyz唔尊重
但嗰啲根本就係平時直播效果
後面都有正常樣咁多謝館長同佢班後勤
訓練同差咁多量級嘅人練
平時嗰啲咪差一兩個量級
依家差40公斤 練乜春
館長班細MON鳩76TOYZ個LIVE又係ON9
仲要CAP啲唔CAP啲
10句嘢入面 9句好嘢聽唔到睇唔到 1句屌老母就淨係CAP句屌老母
然後咁啱又撞正館長真係死老母
TOYZ把口衰係其一 其二係館長班徒弟MON到實
一隻手掌拍唔響嘅
各打五十大板 電競不死鳥又瞓係度贏
單野玩到爛囇, 花生都發臭. 走人先
你媽個雞巴
館長班徒弟 無一個出名或者hold得住大場面連直播無個掂
一出事就館長一條友頂曬全部野
雖然係健身起家既網紅 但講健身就無view 好諷刺
啱啱小宇開個20分鐘live都搞唔掂 仲即刻del埋
湯巴跟得咁足 我掛住睇17 好GFable

P.S. 我更正 係KOL 唔係網紅 跪求唔好鞭我
依個係唔係之前咩抄襲嗰個
係 抄完仲死口唔認
不如咁 館長唔簽搵抄星教 大和解
又唔見蓋伊同館長連會比館長重拳連打
打狗睇得大家好開心
仲要撚走埋張爛櫈玩到盡
開始心軟似有彎轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞