Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
lm
好似台仔唔滿意丁特後段幫茂安洗白?
望落似係因為 #別買太多
唔知台仔咩心態 最反感係嗰個乜柒豪老爺
咩有社會上嘅事搵佢處理戰隊老闆勾結黑社會大佬?
啲台仔仲係度7777 豪老爺好挺
個LIVE唔開好過開
Atima : 今天的特: 1.自己退贊助 2.兩天白忙 3.被詐賭的臭
推 DarkKnight08: 丁特慘的是調解兩天 還沒有椅子一小時歪理雞湯有用
LENling : 垃圾還是可以罵人垃圾啊 有何不可
噓 inin777 : 墮特這咖不是一樣爛 狗咬狗一嘴毛
咩嚟
Dinter台嘅管理員 一副黑社會大佬嘅格出嚟donate $1690 講: 如果有社會上嘅事就通知佢 佢嚟搞掂
Toyz係咪要好似館長咁比人開槍射
撈偏大大聲聲仲要係Dinter台嘅扳手
社會上嘅事
可能係社工呢
瞓前先估toyz聽日反擊會贏 最尾兩個表面和好一齊食館長依條大水喉
又嚟表面兄弟
無乜可能啦 兩個啲牙齒印多到
啲死結永遠都唔會解得開
同埋你道歉唔代表人地就要原諒你
嬲到你入棺嗰日都仲得
btw我想睇統神國動參戰
血流成河
丁特雙面人就緊,對佢一d好感都無
唔好咁肯定住, 可能成件事係四條友夾好晒做流量
突然黎單咁既野 狗咬狗 好睇過阿凡達
特登去睇重播 成條片2粒鐘都係精華 見到Toyz屌Dinter好有感觸 Dinter隻墮胎狗係飲水唔思源 當初無toyz帶直播根本無人識佢 比賽咁耐都無成績又拖後腿 仲俾韓國教練凍9佢 唔係toyz幫手佢有今日?
痴人地2個世界冠軍title既fans直播賺第一桶金

到你賺到風生水起 呃你少少錢就記仇到咁 落井下石 要人永不翻身
明明自己課金幾百幾千萬台幣都當跌左

茂安累BYG最有實力既一年報銷 一堆公關災難 損失幾多贊助都唔見追究得咁落力

以前睇過墮胎狗d直播 言行上就知佢唔係咩好人 近年搞戰隊 表面扮做好事 剪埋d正義言論精華呃9人 今日終於現形 擺出一副受害者既樣提醒觀眾 叫人唔好原諒 噁心到 咁你墮胎狗個title都記得要揹一世

就算普通朋友反枱絕交 最多唔再聯絡 都好少反目到變世仇針住唔放
更何況係你半個恩人 墮特呢隻小人
見丹利toyz和解就call去搞事 見館長俾150萬合約就威脅要同館長解約 黎緊墮胎狗仲有咩表演 最好互屌到變勾惡烏鴉2.0

今晚再繼續追 希望擂台下一戰 Toyz大戰墮胎狗
一路都覺得睇直播主不停講野果啲台仔智商通常都唔高
史丹利都幾撚on9
以前睇過佢打lol啲精華 有時自己廢到仆街 又鳩上係咁點隊友唔幫
佢=女人
易騙
仲有丁特依條撚樣
明顯成日背後搞事啦
冇比人炸過就日日話自己比好朋友炸好撚慘咁
得肥仔係老實好人
哭啊!
無睇開天堂w台可能唔熟呢個人
佢係億級課長嚟 台中人 交易所過百萬既裝當白裝咁拉
岩岩翻vod見佢中間有爆料話toyz搵過佢地做金主搞電競賭博賺錢
應該有d可信度 毒犯真係死性不改

呢條友咁鍾意做中間人就預左
其實茂安係riot證實無涉賭
如果有 佢幫唔幫都一定禁左賽啦

再睇返所有事
TOYZ衰既係刑事
丁特最多衰道德

台仔真係反上腦先會反丁特撐TOYZ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞