Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
要講依件事嘅來龍去脈 使唔使講到咁久遠
要由S2開始講 TPA>HKE 到絕命三排 再到詐賭販毒
期中TOYZ同丁特既關係要講幾集
聽到急屎 去痾痾先
真係社會垃圾黎
除咗識打機
待人處事完全唔識
史生:你們不要再刷TOYZ了 TOYZ說的話聽聽就好 不要較真
隻豬真係以前睇錯人
點解越聽越唔明佢UP乜
真係豬嚟 琴日又上當
肥豬我估會想跟尋日toys教佢果套道歉
但又死要面成日認完低威又話返館長轉頭
最後發悔氣咁話乜都係自己錯唔好再煩佢
表面態度好不過有小小惱羞成怒
如果唔係想做流量永動機就係真心弱智

館長就閪腦細成個女人咁
要你諗佢心入面想要乜
但係隻肥豬真係咁on9唔識人情世故
以為唔出聲即係無事
館長 睇死TOYZ唔會簽,dinter照收贊助又有戲睇
丁特其實咩事都冇
最後又冇得罪邊面 食下花生
剩睇今次 我又唔覺丁特想搞大
佢都應該想做和事佬
但佢就係個種大家都有既朋友
見你仆街扶係會扶 但一定恥笑左先
丁特啲直播真係好悶下
花輪望落好睇好多

丁特啲片又永遠跟唔上進度
啲戰棋片仲播緊上季
0新版本
佢都係買美股訓身唔小心發左達,佢投資有邊樣真係叻。
佢本身都係比人叫墜特 當係小丑
點知買美股發左達 啲人開始痴埋黎 特哥前特哥後
果陣佢用老豆比佢買樓既錢訓身美股 果陣Tesla 咁岩爆升期 買咩都賺 咁就發左
唔知搞戰隊度輸番佢幾多
所以而家呢單嘢佢應該唔會想搞大

stanley好似半個blg員工+同丁特本身fd,另一邊館長贊助個戰隊都起碼等佢唔係輸咁多出去住,佢搞大單嘢館長一個唔開心話唔玩,佢又要自己比多啲落隊嘢
但個肥仔由打比Toyz 果刻同爆氣要還錢 成件事都錯晒 落唔到台

要落台只可以告館長 館長輸官司但道德贏晒

單野肥仔自己拎黎7仲邊有人敢搵佢做生意

搵你代言隻手機驚 你話合約只係寫有裝就得
無話一定要玩公我贏字你輸
i mean丁特
stanley無㗎啦,本來呢幾年做直播比佢搞起,人氣幾高,咁樣玩爛自己
丁特其實食花生好啲,最後雙輸 輸面輸錢
佢邊有輸錢 館長照比錢佢
不過有班人會覺得佢做館長隻狗做到咁好嘔心姐
話Toyz黎佢走 最後又收番 7到喊

佢爆你墮胎大獲賺流量 仲點做番朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞