Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
館長用150萬認清TOYZ係真定假
我覺得TOYZ應該食完藥之後唔想影響肥仔而且再同丁特有咩關係先唔跟館長練
佢走數?
唔做保險傳銷狗晒曬
懶人包:今日TOYZ中午SEND訊息畀小宇(館長嘅第二把手)
話因為唔想因為簽佢而搞到丁特戰隊唔簽 所以就唔簽了
但館長話同丁特傾好咗
如果丁特戰隊最大嘅贊助商對佢簽TOYZ依個毒販有意見嘅
館長會自動退出 唔同戰隊簽約 但簽約啲錢會直接畀丁特
即係戰隊唔使做 都照會畀依舊錢
而TOYZ就唔使取消唔簽啦
琴日賺咗咁多流量仲想借丁特過橋 依家唔簽?
依個我將條橋拆咗 無任何人阻你同我簽約啦
過嚟 簽
你過到嚟可能兩個月都頂唔順
所以依家簽硬你 等你嚟簽呀
99.9%淆底啦 要畀館長當沙包打喎
當年吃屎哥畀館長打到入醫院
https://youtu.be/k4d1c5vFBLE
https://youtu.be/RWngwP8CVVc
胖叔叔同館長咁樣會唔會影響丁特
館長依家嬲到仆街
館長求瀏量姐
可能鐘共唔肯打,76toyz就唔簽
Toyz幾時又坐過 不過唔會驅逐出境了
館長最怕落人口實
對事唔對人 贊助錢一定畀足
頭先丁特LIVE都係幫館長多過幫史生
似胎屎諗多兩諗笠水

不過估唔到館長想玩鳩TOYZ
問題唔只鐘共 重有尼克星
呢個藉口唔work
坦白講館長比錢佢洗佢點都企館長個邊多
館長頂住畀咁多人屌同販毒麻椅簽約
佢以前混黑單嘢已經日日畀藍綠攻擊
依家唔理其他人講咩 連品牌都可能被影響嘅情況下都肯畀機會你簽份150萬嘅半年約
屌你老母一個日唔使 轉個頭又話唔撚簽
依家小朋友玩泥沙?
幾廿歲人為咗流量 可以講嘢都唔使負責任?
你話因為丁特所以唔簽啦 咁好啦依家解決咗依個問題
我睇下你又用咩藉口唔同我簽
咁事實館長同史生單嘢有腦都知邊個有問題
以為館長係真心幫toyz練only
原來係想撚9 toyz
館長都心懷鬼胎
點解stanley突然又唔gur? 琴日唔係同toyz講到想同館館keep friend

冇睇肥仔 睇緊館館 有冇解釋
其實胖叔叔唔喊可能無事 一喊D傳媒圍攻館長
同埋擺明係胖叔叔懶覺得遠唔想做
館長:(講緊史生同館長份合約)
雖然你們都笑我是白痴 但這份合約充滿了淚水跟LOVE
如果你不運動就會變成這樣:死肥閪Stanley
一箭雙雕啫
真係做到邊算撚撚
因為館長要攞尾彩呢頭話無事喇 你繼續黎做GYM啦
點知一開直播又開始講 講唔停 D觀眾又2邊帶風向 館長而家越講越起興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞