Toyz 史丹利 世紀破冰 即討區(1)

921 回覆
3 Like 22 Dislike
館長唔算真打喇
借啲意打下做下樣
打蓋伊嗰啲有翻咁大隻都係打兩拳睇落唔算好大力
佢地都瞓哂係度
點會認真打,不過實好睇
佢就係用呢張咀
岩岩佢喊 花輪即刻話:港仔最會假哭 看看就好
今日睇翻館長直播都話以打拳賽前提嚟操
話唔會當一般健身健美模式嚟操
會用科學化+職業嘅方法嚟練
仲話會搵埋唔記得咩名台灣mma冠軍打佢
又話咩中量級同佢打場嚟練
睇下佢頂唔頂到,拎150萬當做實驗

好想快啲有得睇
1變2 2變4 4變8
CLS
最柒係隻金旋風走嚟黐
Ptt有無討論Toyz同金旋風今次件事
唔係好識用
雖然係Toyz發癲開既頭
金炫風以為捉到人把柄想去蹭人流量搞大件事
口材唔好 去到電話挑機 就算你真係有理 有邏輯
俾Toyz咁樣鬼轉 觀眾又帶風 都幾難贏
而家Toyz個點係 佢拎完600萬 個FRD再拎800
我自己覺得唔講合約乜都唔講 就咁情理上
Toyz唔收口 金炫風俾Toyz fans屌一世係走唔甩
無 金旋風係佢地眼中根本連個咖都算唔上 所以無討論點
低能卡反而有
https://www.dcard.tw/f/youtuber/p/240836322
https://www.dcard.tw/f/youtuber/p/240836537

大亂鬥得琴日
https://www.league-funny.com/gossiping/article-244146
金旋風蹭熱度結果滿臉血
Sadbtw thanks
想睇Toyz搵到證據
我係佢就乖乖地私下call toyz道歉認衰仔 下架埋果1粒鐘既搏嘴片
已經唔係講道理解決到既問題
個風向變9哂 琴日d人仲話唔好簽 會影響形像
今日館長個台投票好似80%人話簽 俾次機會
我琴日都留言話toyz想縮 而家塊面腫腫地
+1 無野燒落去單野就咁落幕好可惜
今日3粒鐘睇幾個台 好正 但聽日無花生了
睇死到時條柒頭唔認1200萬
一個港仔撚鳩全台Youtubers
館長點會玩佢有頭有面 館長係要面子
傳左出去唔係真心訓練 係想玩人 下面d人全部玩完
琴日館長自己講一定有幾嚴格得幾嚴格佢操佢
講到全個館等唔切佢黎 你有膽就簽
應該事後有段片係館長同toyz玩下
傻仔呀
想知金旋風又做咩柒事
屎單利柒到喊
咁樣比胎屎執雞拎館長約
TOYZ話因為咋賭還左1600萬俾佢(口誤實為1400萬)
之後金旋風屌佢差200萬
佢用胎屎賠款買MC拿倫跑車
唔關事、屎自己都唔想要
咁舊錢點用又關事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞