日本Being系音樂討論區7

815 回覆
3 Like 3 Dislike
https://youtu.be/90YFCS12Fb0

相隔咁多年, 突然 都係咁好聽
反而bili bili嗰位人兄整得似啲
ai真係要學好耐先得
美空雲雀嗰ai真係似足9成, 相信應該用左好多時間
如果真係技術成熟, 我都想聽下乾杯ai版
啲一哥一姐都賣唔過一萬張
啱啊, 但唔知突然係咪要唱到2047
B’z, 麻衣, WANDS可以
B'Z 10萬都仲得
麻衣如果夠膽再出single我都擔心連1萬都無
其實新浜Leon都可以
不過佢唔係一哥 先冇計

大黑銷量大不如前, 但演唱會場場爆
話時話
炒飯公司音樂界有being
遊戲界有capcom
但人地biohazard re 234都炒得一手好飯! re4簡直出色!!!
大黑都仲搵得餐飯食...
我見到愛內要淪落到要開dinner show真係好心噏
當年每年的里菜祭り明明係一大盛事...
新浜Leon 銷量咁好
我都估唔到
大黑的歌大部份都係自己創作
所以先可以keep住出歌
佢啲歌唔差
期待今年麻衣有新歌同搞演唱會!!!!
"大型 tie up"都好耐未合作啦, 係時候嚟
上年咪有Secret voice of my heart
你知唔知當年點解麻衣會由GIZA轉NM做一姐
SARD TRIBUTE係咪唔會再出
冇辦法

新歌Kitto都唔錯
https://youtu.be/-BrrPN4hHl0

FIELD OF VIEW - この街で君と暮らしたい

個前奏真係好正
小松版都好正
https://baad.jp/index.html

首先,恭喜BAAD 出道30周年
疑似重返Being復出

希望有新作品出到
Being ZONE 盛勢

重回90s輝煌

Tribute ZARD, 小松
重組 FOV, WANDS, ZYYG
簽返大黑
最新單曲君が好きだと叫びたい 2023
B ZONE最新揚州炒飯
BAAD復出 竟然係簽Giza
唔係簽ZAIN RECORDS
snk名句the future is "the past"
snk炒
capcom炒
being炒
我真心期待出番隊hundred percent free或naifu
當然最好有三枝類型歌手
搵個靚女好難咩....
Karina 唔靚女咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞