佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
有機會係party或者婚禮度遇到,會好快就一齊。但係一齊過後,就會覺得原來唔係自己想要嘅。 所以建議係唔好為咗出pool而出pool, 真係覺得啱先去馬,唔好比下面控制除非你話想食快餐,唔係嘅話就慢慢嚟啦
機會就唔太大,就算復合返都係鬧交收場 以師兄目前嘅狀況其實係會遇到個更加好嘅,依家keep住開開心心食渴玩樂下先,或者遲吓會有驚喜嚟緊聖誕約啲朋友出去玩下飲下嘢,放縱下

想知道下年大概要注意啲咩?
有你想要嘅選擇出現嘅但你會迷到底應該點去做選擇好,係哩個時候需要比自己安頓好休息下,可能請幾日假,唔好ff 咁多,踏實咁諗吓,就會脫苦海
睇牌面師兄份工好似得個做字,做到唔知自己想點,人事又複雜,已經冇咩興趣 (想知啱唔啱,可以話我知
目前嚟講你應該都幾滿意依家嘅狀況,懂得節制同平衡,你亦都有能力去解決你嘅問題。但嚟緊會有好多工作,有機會令自己睇唔清前路。 要知道好唔會一直好,差亦都唔會一直差,一切都會有完結。所以記得居安思危,保持好心態,即使遇到大變遷,亦一切如浮雲 抽到命運之輪嘅你學懂面對轉變,抱住既來之則安之嘅心態就可當然可能係愈來愈好嘅,又唔使咁擔心 多種善因係解決問題嘅方法,命運會帶領你行最好嘅路。
祝福你
姓別 女

問題:想問下月離職後, 幾耐會搵到新工作?

謝謝
問題:黎緊3個月同女朋友感情點
嚟緊哩個月嘅感情嚟講應該需要朋友助攻先會有所進展本身你內在同外在都已經準備好一段長久嘅愛情嘅,但有機會太保護自己反而聽唔到其他聲音。聽多啲朋友嘅意見,哩段關係係會有突破點的。成功與否都好,都叫得個知字世事未必盡如人意,但至少你已經準備好迎接愛情嘅來臨 重點:多聽朋友分析同建議

事業上都順利嘅,會有啲進賬,而且有幾多機會比你。嚟緊靠住你嘅經驗同醒水解決問題嘅態度,會有同人新合作嘅機會,而哩個人/班人入面,會有可以同你深入交流嘅人出現,可以留意下

希望幫到你啦祝願你事事順利
未必係你心儀嘅offer, 但可以以退為進,順住個方向走先。可能係會比較辛苦,但最後得出嚟嘅結果會係豐盛美滿。啫係無論點都好,順住命運安排,努力少少,你都會有好回報的

家庭關係上可能因為你嘅一啲堅持會導致一啲爭吵,搞到個人迷咗,唔知自己追求嘅到底係啱定錯,但嚟緊你好快會知道答案。你依家需要嘅係向內在發展,了解自己嘅情感,想要啲咩唔想要啲咩,唔好咁情緒化。要知道學業只係一段小旅程,學識了解自己控制自己先係終身嘅學習。到最後你就可以everything under control 保持身心開朗,有時候唔使計較咁多,由鳩佢

事事順利啦巴打
占住咁多先,今晚九點到繼續多謝各位耐心等候
姓別 男

想請問事業指引同愛情
姓別:男

想請問之後3個月嘅事業同愛情

thankssss
如果以三個月嚟睇你係有offer嘅機會嘅,同埋就算take咗都唔怕,因為新工會比到你好好安頓嘅環境啱feel就行,唔好猶豫啦
承你貴言

想問黎緊三個月感情運
感謝樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞