佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
事業嚟緊都唔錯嘅,至少會遠離啲人事鬥爭先依家呢都係默默咁做,但係呢你個人又比較叻wo, 所以做得多就拎得多 嚟緊都可能要快手快腳完成手頭工作,有時可以相信自己嘅直覺,你會有唔錯嘅結果的
祝新一年事事順利,財源滾滾
嚟緊感情上都唔會有太大變化但你亦會有重生嘅機會,不過要解決咗你同ex本身之間價值觀唔同嘅問題先 睇吓你嘅熱情同真誠可唔可以打動到佢啦
加油呀清
事業呢都係自己做自己嘢啦,上面比order, 自己就默默做,不過小心比同事陰你一獲做嘢小心啲啦~嚟緊都有開展新領域嘅機會嘅,叫做有啲新挑戰啦不過你沉着應戰嘅話,就會事事順利

至於同F先生嘅未來呢,會有機會嘅請對自己有信心但要擔心嘅係,可以結果並不是心中所想的
愛情方面呢,你需要休息同調節下你個人先依家嘅你好似睇唔到自己身邊嘅嘢咁,打少啲機,做多啲運動,比自己多啲本錢。嚟緊有對象或者已經有伴侶嘅你,將來有競爭者出現都唔使驚先啦

你有轉工嘅能力嘅,同埋轉左嘅話都會幾好,但要好好了解下自己要轉咩,好好計畫下,唔好得個諗字
加油啊清新年快樂
Um…命運之輪轉呀轉,單身嘅你有機會出pool嘅,但係都要同人爭下先得 有伴侶嘅你,小心感情會大變,有意見不合或者出軌 無論點都好,當然比自己一個挑戰去處理問題,你個人都會有所得着的
點解對方會揀你唔揀第二個?可能同你一齊舒服啲開心啲?都要睇下你追咩女仔你有對象出現再定下策略啦
啱呀有需要隨時上嚟留個言啦
祝你新一年事事順利,一切安好
唔該晒仙人,但對方嘅態度都好被動同埋好cool咁搞到我成日患得患失好想放棄咁多謝仙人指點
事業個度啱啊,我遲啲會發展副業
多謝你啊仙人,承你貴言希望真係以後同F先生有機會啦
M

想問今年有冇機會可以同佢一齊?
新年快樂

想問未來三個月同斷對象嘅發展謝謝
問題:段感情仲有無得繼續行落去?想繼續行落去嘅話,可以點做?

三個月可唔可以買到樓?或者有咩具體方向賺到多d錢
已skip 推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞