佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
姓別 男

想請問黎緊3個月事業同愛情

Thx
嚟緊三個月事業會轉好嘅,無論轉工定繼續做都可以工作有能力嘅話就幫下其他人,對你將來會有好處切記唔好比慾望控制,踏實咁工作生活,會開心啲

都係個句,多種善因祝你好運
應該都會繼續單機建議搵啲興趣班學下,長遠嚟講又用得着嘅就最好哩個時候你需要自得其樂同增值下自己,到將來遇到心儀對象,都多幾招傍身啦
嚟緊工作都多嘢煩嘅,好想表現自己但又冇咩人理,可能有時覺得心很累想離開抖抖。但係啲煩野係你會處理到的,可以放心建議唔好框死自己,死做爛做,咁會令你忽視左好多嘢,多啲留意下身邊嘅人和事 同埋儲定個錢係身啦
幾時我就唔知啦,但牌面建議嘅係:首先要對自己有信心,然後比個目標自己,話比自己聽你做到嘅,好似激戰入面張家輝教𡃁妹打肥仔個度咁。接住落嚟就係節制,太摺嘅話就上返多啲水,太活潑嘅就唔該靜少少,攞返個中間位 外在嘅環境可能有啲唔知點,但你心入面係希望成功嘅。做事可以將心比己,顧下其他人感受,咁係感情上就會有機會有新發展
祝你好運啦
問題:黎緊會唔會有轉工機會?
感情運嚟講呢如果你係有另一半嘅話就會為對方有所犧牲,但對你嚟講係值得嘅;如果你係單身嘅話,有機會見到曙光之後都係默默咁經營哩段關係(單身就繼續努力為愛情搏殺)。單身與否都會踏入一個全新領域,對感情有新嘅領悟

學業都唔錯嘅,本身你都有目標同能力做到。同埋嚟緊會有人指引你走向成功,會係happy ending嘅

其實做咩事都好,唔好比自己後悔就得 加油啊清
感情呢,如果你係單身嘅話,好有機會出現新嘅戀情;但如果有另一半嘅話,就可能要小心關係嘅終結信任同關懷,了解另一半或者心儀對象,剛柔並重,咁就會好啲

事業嚟緊都應該幾好,會有新嘅合作機會。勇往直前,必要時做下leader, 會有唔錯嘅結果的

加油啊絲 都係嗰句,多種善因,就算否極都會泰來
覆住咁多先,晏啲繼續 同埋各位可以比返回應我嘅,如果唔準直接話我知係可以嘅唔係就唔叫交流啦,當然中嘅都可以話返我知,比我開心下 就算唔靈,都希望係醜嘅唔靈好嘅靈,希望各位巴絲事事順利
結尾都係個句,多種善因,感恩感恩

謝謝樓主
[member]性別 女
問題 預備出年轉工 會順利嗎?
唔該樓主#love#[/member]
即係可以諗下轉行?
滿足感都重要嘅, 好呀, 接受挑戰,謝謝你

可唔可以問埋愛情運
謝謝你先
單身,想問未來3個月愛情運
同埋下個月轉新工,想問埋事業
唔該樓主

想請問黎緊3個月事業運
應唔應該轉工
唔該曬
樓主好人一生平安
交友apps個啲機會大唔大?
不過好似冇邊幾個啱傾咁
女 想知黎梗啲感情運唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞