佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
叫做研究咗一排,想拎出嚟睇吓幫唔幫到人解下憂
可以問三個月內事業,愛情,或者比自己嘅指引

留低性別,問題就可以,唔好問yes no question

希望幫到大家
問題:黎緊3個月出唔出到pool

謝謝

三個月內感情運
thx
問題:黎緊3個月出唔出到pool

問會唔會同ex復合

三個月內事業
問題:黎緊3個月出唔出到pool?
會係咩場合遇到?

想知同前度復合機會大唔大
師兄人心地應該幾好,係值得人去信賴嘅,哩一刻亦希望得到成功感。依家嘅你可能唔知自己真正需要啲咩,好似中咗鏡花水月咁。 感情方便嚟緊三個月我諗未必出到pool, 或者會受傷添。但係受傷過後就係一片光明,黎明前嘅黑暗係最黑暗的 建議主動啲了解下自己,遇到真係鍾意嘅請積極啲了解對方
希望幫到你如果準嘅隨時搵我follow up~祝你好運
你係唔係冇咗當初嘅熱誠,為過住種死估估嘅工作而覺得煩惱?如果keep住係咁嘅話最後只會愈做愈sad你自己都會知道知足常樂嘅,但建議將目光放遠少少,如果你想轉嘅工係對你將來嘅發展好啲嘅,請唔好猶豫,你心靈會有好大滿足,至少唔使咁煩惱先
希望幫到你覺得準嘅隨時搵我follow up
師兄事業上睇牌面應該都會幾順利,everything under control 有新機遇請把握,因為成功係預咗比你的但係呢就唔好利慾熏心,懂得節制,人都開心啲,好運又持久啲

愛情嚟講呢嚟緊三個月可能會有競爭者或者有意見不合而鬧交嘅情況出現。如果你未有另一半嘅話,咁就可能要再堅守一下;如果你本身有另一半嘅話,建議忍一忍,退一步海闊天空

希望幫到你啦師兄你事業個度我抽到三隻king,希望你事事順利啦
想問嚟緊個月嘅愛情同事業發展
感情有心儀對象:C先生
謝謝
問題:黎緊3個月出唔出到心儀offers (學業),想要嘅方向 個人好迷茫 同家庭關係 thanksss🙏🏻
師兄工作上應該都係默默耕耘,一個人carry成team人嘅感覺 嚟緊三個月工作會有好發展,努力搏殺 上天好公平,努力係會有回報,師兄請放心 祝你好運

搵唔搵到工, 有冇咩建議, 謝謝
哩緊3個月係一個比自己重新開始嘅時間。過往逼得自己太緊,都唔知自己想點,比啲時間自己認清一下。會遇到心儀對象嘅,請好好把握 多做內心交流,唔好流於表面,但唔好一嚟就內心世界,會嚇親人的 師兄你有智慧解決現狀的,加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞