佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
如果你係拍緊拖嘅話就小心會同另一半有衝突,係哩段關係上開始諗返自己,到底對方有冇放自己係心,自己有幾重要呢有時都會覺得自己係一人之境
但係哩個時候其實好多時都係比情緒主導咗自己,試吓理性啲了解下另一半嘅行為係唔係真係自己咁諗,定真係諗多咗呢?可以同對方講下,話比對方知自己嘅需要,屈住屈住好辛苦的 現關係係有調節嘅空間,加油

如果你係單身嘅話,依家嘅你係需要啲改變,太靜嘅請主動啲,太嘈嘅唔該靜少少要保持理性,唔好有仔埋嚟就衝,睇吓啱唔啱自己先
祝你好運
多謝樓主
雖然應該未擔到大旗住 但承你貴言
會繼續向自己目標加油!

愛情方面 依家單身
而上個對象和平分開 想知有冇做錯
定 just carry on🙏
想問呢三個月既事業運及與C先生的愛情運,謝謝!
分隔兩地係尷尬啲嘅相信你選擇唔一齊一定有自己嘅原因的 牌象話比你聽需要好理性去處理哩個問題,如果現實條件唔許可,就只能當係在錯誤宇宙尋找愛比啲時間自己冷靜下,同朋友出去行下街,遲吓可以除埋罩就呼吸下自由嘅空氣,到時再睇下感覺如何啦到時如果想問我嘢嘅隨時搵我啦
依牌所言就冇做錯嘅,而你都需要move on 同埋唔好縱慾太多,留返個錢打少啲丁 因為嚟緊如果對象出現嘅同時,競爭者都會出現 留返啲子彈比較好~同埋避免墜落腐化,樂於助人,就算最終溝唔到女,生活都過得豐盛
事業嚟講呢就貧者越貧,富者越富如果你係富者就恭喜你,如果你係貧者,請不要消失希望,夜長還是有星光,堅守到最後就ok 嚟緊會進入一個未知嘅領域需要你去探索,請好好善用你嘅直覺

愛情呢你好努力去追求對方有更好嘅關係,但太chur又可能令對方吃不消如果未一齊嘅試吓多啲靠直覺,如果一齊咗嘅,好好諗返當初點解一齊,令段感情回溫
嚟緊三個月都可能要堅守吓先,平安無事已經係喜事工作嘅同時唔好忽略另一半,以免有變卦

結婚真係使好多錢清加油
Thanks師兄
想問三個月內嘅學業同愛情🙏🏻🙏🏻
性別女
想問事情同埋我同F先生未來總有冇機會
Thank you
Sorry 啊係事業
姓別:男

想問愛情同事業運,諗緊轉唔轉工好,唔該
愛情嚟講你可能付出得多亦希望有所回報,好相信等價交換但其實好可能只係自己想得太多,建議比自己好好休養下先,身心都要好好休息,切勿沉迷聲色

學業嚟講呢,比心機讀書啦😂行得幾遠就幾遠,有自己想做嘅嘢就去做啦學校只係一個學習知識嘅地方,就好似加技能點數咁,上堂學嘅全部都係加物攻嘅,但你明明想做法師,唔通加爆點做甘道夫咩其實都ok 讀書過程嚟架啫,好好享受下,留比將來回味
啱架啦問得你啫係都叫認可你,做做下就做KOL架啦 做多幾個月慣咗就可能冇咩嘢,可能將來嘅成功感會令你覺得依家嘅問題都冇咩所謂啦 希望你事事順利啦
可能啱啱錯過咗可以一齊嘅機會不過唔緊要嘅,堅持到最後,默默耕耘,到最後你係會見到黎明嘅曙光,付出都係值得嘅至少暫時睇落方向正面嘅
加油呀絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞