佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike

感情
如果可以最後答埋事業
唔該晒樓主預祝你聖誕快樂
姓別:男
問題: 人際關係上有d迷茫,想問下指引。
唔該哂。
A0嘅你嚟緊3個月都會處於休息嘅狀態,未必會有新戀情發生,但個人都係會開開心心嘅到3月個陣你就可能會開始審視自己下一步應該點做先可以容易啲出到pool 簡單啲嚟講be a better me, 趁哩段時間增值下自己,令得自己更有內涵,就算單身都過得精彩,亦可以更有吸引力 加油啊絲~緣份到嘅時候你擋都擋唔住呀
如果你有另一半嘅話可能會因為錢銀嘢或者價值觀上而令關係有所轉變,你本身都係個好低得諗嘅女朋友嚟嘅。踏實啲向前,比多少少熱情落去,咁就會令你哋嘅未來有更多選擇 如果你係單身嘅話,嚟緊都會有唔少嘅選擇,但現階段可以努力工作先,好快就會遇到適合嘅人選 祝你好運
嚟緊可以對你心儀嘅對象坦白啲同唔好咁控制,等大家係個舒服同自由嘅狀態下發展。你係需要忍耐一下同有所付出同犧牲,現環境亦可能有其他競爭者嘅出現。你嘅付出最後係會得到回報嘅 加油清祝你好運

想知未來3個月學業運
唔該樓主
復合嘅機會就唔太大,會維持現狀一段時間。你似乎係到追求緊啲鏡花水月嘅嘢,總係睇到美好嘅嘢,但事實又未必係咁。好好問下最真實嘅自己到底想要啲咩,了解自己最深入嘅情感 你嚟緊都會開心仔嘅,唔使擔心。有唔代表好,冇唔代表差 祝你好運,身心愉快
如果你本身就另一半嘅話就小心有誘惑嘅出現,盡量節制,遠離佢,咁你哋關係就會穩穩陣陣啦
如果你係單身嘅話,想出pool就唔好沉迷物慾,要跳出自己嘅comfort zone , 填補下心靈嘅空虛,咁就會易啲遇上另一半 簡單嚟講就係唔妥即閃保平安 祝你好運

請問嚟緊嘅事業發展如何?邊一行岩我
最近有公司想我過檔,我應唔應該轉工?定係等原先份工睇下可唔可以升職加人工?
Thanks!!

想問下而家做緊嘅野係咪岩 應該要點抉擇

另外問多題愛情
嚟緊三個月愛情運如何?唔該哂
樓主miss左?

覆下我thx
試吓無妨嘅都叫多個機會呀 我識我另一半都係喺ig
抱歉哩幾日唔太得閒幫唔到大家占,今日開始我又會慢慢找返數謝謝大家,祝大家聖誕快樂,事事順利,早日出pool, 愛情美滿
依家可能都需要忍耐一下 但哩緊都會唔錯呀 有時可能對於慾望節制一下,可能所謂嘅黑仔其實都冇咩嘢嘅;又或者當係比自己嘅一個挑戰,輕輕鬆鬆又會過,心態決定境界
你會好起來的,放心 多種善因
祝你好運
名:K 男
對方: C 女
問題:原本曖昧緊 但而家雙方都冷淡左 想問係咪無機會係埋一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞