佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike
咁應該係要轉轉份學到野嘅工你會開心好多,無謂浪費時間 同埋學到嘅係自己,點都賺~希望我哩個少薯仔可以幫到你少少啦加油!

想問呢三個月嘅愛情運
性別 女
問 未來三個月感情運同事業🙏
問題:嚟緊三個月出唔出到pool
工作上表示你需要盡快完成你手上嘅工作,去迎接嚟緊會同人合作嘅機會。 哩個合作可能係令你離開你依家嘅工作環境,但如果你係希望開闊眼界嘅時候,請接受哩個挑戰 希望你事事順利
感情上處於休養狀態嘅你需要move on, 好快心靈上會得到滿足。有另一半嘅話可能會同對方價值觀上有少少唔同,同對方好好傾下。冇另一半嘅話可能物質上會有所不足,但好好享受你所擁有的,好快就會有好消息出現 加油啊清

想問黎緊3個月事業運
感謝樓主🙏🏻
嚟緊三月應該唔會,但建議你努力工作搵下錢先,溝女都要有啲子彈架嘛得閒買下旗仔幫下啲有需要嘅人,咁嘅話好快就會有回報 有錢心地好,好快就出到pool~加油呀清
未必會,或者你會失落同孤單,但係今次分開係塞翁失馬,令你睇清事實真相。到最後反而會覺得好彩分開咗 愛一個上一課,哩堂完咗咪比自己小息下,等下堂嘅嚟臨,或者下堂就係最後一堂呢

絲你嘅未來好正面的,加油

想問下未來3個月既感情同學業運
多謝樓主🙌🏻
女A0
黎緊3個月嘅愛情運

想問下嚟緊3個月既愛情運
Thx
想問下同前任嘅復合可能性
唔該晒樓主

三個月內嘅感情運
嚟緊三個月如果按照依家嘅想法就未必轉到,但係心儀哩樣嘢呢係都可以調整下。好多時你都係會比啲框框困住左自己,要先問問自己依家最缺乏,最想得到嘅係咩,然後再諗下要換咩工。咁你選擇嗰pool又大咗或者唔同左,成功嘅機會就會高啦
祝你早日預到心儀嘅工作
嚟緊三個月都唔會有咩太大轉變,會有啲新挑戰出現嘅,但最後同依家都唔會太大分別。然後到最後你會開始走向內心世界,開始覺得好悶,好似每日都推石上山咁。係哩個時候,去coffee shop買杯啡,比自己放鬆一下,搵返啲生活嘅樂趣,對身心都好之後點之後再算啦師兄之後有機會轉好,三個月後見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞