佛系塔羅占卜(歡迎交流)

314 回覆
3 Like 4 Dislike

想請問三個月內有冇感情發展機會?
如果有會喺邊度遇到同埋對方大概會係一個點樣嘅人?
thank you

問3個月愛情運
thx
問題:黎緊三個月有冇機會出pool?
可能要忍耐一下,但可以試吓啲新嘅工作,都會有唔錯嘅結果 建議有新嘗試,會令你感到滿足的
事業嚟講都ok呀,可以單拖解決到問題,都唔會話有咩麻煩野 但係你應該係追求緊另一啲野,如果轉行係可以使你追求到你想要嘅,就放膽去想,你會成功的
多謝你, 承你貴言
都祝你一切安好

問:比自己嘅指引

Thanks!!!
事業嚟講都多嘢做嘅,會有人賞識。間唔使都會發下夢買下嘢食好西氹下自己開心。工作可能會有啲悶,但要自得其樂,令自己開心下,同同事打好關係,對自己都有益處

愛情運嚟講,如果你有另一半嘅話,有機會一方係想離開嘅。咁嘅話就好好了解自己嘅能力,同對方一齊檢討一下狀況,點樣行落去先會更好。
如果你係單身嘅話,你會有機會離開單身行列,會有唔同選擇出現,你係會知點揀的

希望你事事順利啦
Thanks 🫡
問題:嚟緊3個月有2個考試,會唔會pass?
thanks師兄
感情嚟講好似太過保護自己嘅情感,可以嘗試下寛懷啲,多做情感交流。如果你有另一半,應該都係食住對方嘅,適當時候要派下糖,咁就會行得遠 如果你係單身的話,另一半應該未出現住。但係你個人能力夠,可以好好增值一下自己,為迎接真命天子做好準備

事業嚟講可能會有突如其來嘅轉變,但你係可以獨善其身的。準備迎接新挑戰,你會達至成功的。簡單嚟講就係都幾唔錯
祝你好運 如果準嘅話就捐下錢比慈善機構,或者扶下阿婆過馬路啦
如果想出pool嘅話可能要改變你依家嘅生活方式或者心態,唔好抱住僥倖嘅心態,務實啲,咁就有機會出到啦心態決定境界,多種善因,好快出pool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞